LélektárA Merkúr retrográd szakaszba lép, és ez minket is arra kényszerít, hogy...

A Merkúr retrográd szakaszba lép, és ez minket is arra kényszerít, hogy változtassunk, akár akarjuk, akár nem

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Merkúr retrográd segít elérni az igazságot, lehetőséget adva arra, hogy valami újat tanulhassunk a megérzéseinkről.

Október 14-én, hajnali 3:05-kor a Merkúr retrográd, azaz hátráló mozgásba kezd a Skorpió jegyében, amit november 4-én, a Mérleg jegyében fejez majd be. Kihívásokkal, próbatételekkel, zűrzavarral és változással teli időszak áll előttünk.

A Merkúr Retrográd az élet áramlásának természetes része. Bár sokan úgy vélik, hogy a bolygó retrográd szakasza a legnehezebb időszakok egyike, fontos, hogy a dolgok jó oldalát nézzük. Az Univerzum most azt mondja nekünk, hogy ideje új dolgokba kezdenünk, bízni önmagunkban, és előrelépni a nehéz pillanatoktól függetlenül. Ideje átgondolnunk a régi dolgokat, levonnunk a tanulságokat, átnézni és kijavítani a hibákat, amiket a kapkodás miatt elkövettünk, és új megoldásokat keresni a problémákra, amikkel küzdünk, olyan megoldásokat, amik megfelelnek az isteni tervnek, nemcsak a mi személyes terveinknek és vágyainknak.

Beteljesíthetjük az álmainkat

Tudnunk kell, hogy a Merkúr retrográd szakaszában a csillagok csodálatos lehetőségeket sodornak az utunkba (olyanokat, amikkel csak ritkán találkozunk az életben). Azonban meg kell értenünk, hogy minden lehetőség egy-egy régebbi hiba kijavításához, vagy egy régi seb begyógyításához kötődik.

A Merkúr retrográd szakaszában minden csillagjegy élete és vágyai megváltoznak

Az ebben az időszakban érkező hihetetlenül erős energiáknak köszönhetően most néhány olyan érdekes dologra irányítjuk a figyelmünket, amit eddig folyton halogattunk. Sokkal mélyebben gondolkodunk, ezúttal inkább a szívünkre hallgatunk, és másképp viszonyulunk a körülöttünk lévő emberekhez – mivel most teljesen felfedjük a lelkünket, emiatt egy kissé feszültek is lehetünk. A váratlan hírek és meglepő események megszaporodhatnak ebben az időszakban, és ezekkel együtt fokozódhat a feszültség és a szorongás is.

A Merkúr retrográd mozgása megnehezítheti a türelmes és önfegyelmet igénylő feladatok elvégzését.

Jó alkalom ez arra, hogy megtisztítsuk az elménket a régi álmoktól és felelősségektől, és hogy jobban koncentráljunk a jelenre és a jövőre. Lehetőségünk lesz felfedezni, kik vagyunk valójában, megtalálni a békét, amit már hosszú hónapok óta keresünk, és megbékélni azokkal az emberekkel, akik megbántottak minket ebben az évben. Ahhoz, hogy továbbléphessünk az életben, fontos, hogy elfogadjuk a múltat, a jó és rossz emlékeket egyaránt – még a legnehezebb, legfájdalmasabb, szívszorító pillanatokat is.

Ezt üzeni az Univerzum:

A Merkúr most következő retrográd szakasza nem negatív időszak, noha sokan így fogják fel, mert nem tudnak kibújni az őket védő burokból, és nem akarják megérteni, hogy a fejlődéshez fájdalomra és szenvedésre van szükség, ahogy azt sem, hogy semmi sem fog változni körülöttünk, ha mi magunk nem változunk.

Nagyon fontos, hogy pihenjünk, és egy kicsit lelassítsunk, de ez nem azt jelenti, hogy el kell hanyagolnunk az igazán fontos dolgokat. Azok a változások, amelyeket ez az időszak hoz magával, nem olyan dolgok, amiket el tudnánk kerülni, ezért jobb, ha nem ellenkezünk, felhagyunk a szélmalomharccal, elfogadjuk mindazt, ami következik, és megpróbáljuk a magunk javára fordítani.

Nincs mitől félnünk, hasonló dolgok gyakran történnek az Univerzumban, és bár összetettek, bonyolultak és bosszantóak, az idő múlásával segítenek fejlődni, növekedni. Minél nagyobb teher nyomja a vállunkat, annál többet fejlődünk. Az Univerzum soha nem sodorna az utunkba olyasmit, amit ne tudnánk elviselni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek