LélektárA március 25-én a Mérlegben bekövetkező holdfogyatkozás egy Telihold tízszeres erejével hat

A március 25-én a Mérlegben bekövetkező holdfogyatkozás egy Telihold tízszeres erejével hat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2024. március 25-én erőteljes asztrális esemény következik be, ami megvilágítja létezésünket, és emlékeztet minket sorsunk és kapcsolataink fontosságára. Március 25-én egy gyönyörű Telihold ragyog fel az égen, a Mérleg jegyének 5. fokán, oppozícióban a Kosban lévő Nappal, ugyanakkor egyben részleges holdfogyatkozás is bekövetkezik.

A Mérlegben lévő Telihold rengeteg lehetőséget kínálhat, és ebben az időszakban csupa olyan tapasztalatban lesz részünk, amelyekből értékes tanulságokat vonhatunk le, még ha néha nehezünkre is esik meglátni ezt a tanulságot, vagy az átfogó képet bizonyos helyzetekben.

Az a tudat, hogy valami számunkra különösen fontos dolog hiányzik az életünkből vagy a kapcsolatainkból, ebben az időszakban párkapcsolati válságot idézhet elő. A márciusi Telihold és holdfogyatkozás idején a kapcsolatok és a kötelékek kerülnek előtérbe, néhány kapcsolati dinamika ebben az időszakban kihívást jelenthet és radikálisan átalakulhat, de fontos, hogy megértsük, milyen szerepet játszanak az egyes emberek az életünkben, mi az, amit megmutatnak nekünk, amit meg kell tanulnunk, hogy meggyógyíthassuk a lelkünket.

Hajlamosak lehetünk hibáztatni, kritizálni, szemrehányásokat tenni, mert boldogtalannak érezzük magunkat, elfelejtve, hogy a másokkal való kapcsolatunk gyakran az önmagunkkal való kapcsolatunk tükörképe.

Ugyanakkor néhány instabil vagy egészségtelen kapcsolat esetében ez a holdfogyatkozás a kapcsolat végét, felbomlását, lezárását vagy teljes átértékelését jelentheti. A Mérlegben lévő Telihold és a szintén a Mérlegben lévő Déli Holdcsomópont együttállása szintén rendkívül fontos aspektus, és bár kiszámíthatatlan és kaotikus, mégis hatalmas katalizátora lehet a pozitív változásoknak.

Ennek eredményeképpen néhány olyan kapcsolati ciklus zárul le (akarva vagy akaratlanul, anélkül, hogy feltétlenül mi kezdeményeznénk ezt), ami nincs összhangban az elveinkkel és elképzeléseinkkel vagy az életritmusunkkal, teret engedve valami őszintébbnek és hitelesebbnek önmagunk számára.

A március 25-i Telihold a Mérlegben olyan híreket hozhat magával, amelyek nem feltétlenül tetszenek nekünk, vagy olyan helyzeteket/eseményeket, amelyek felforgatják a világunkat, de az Univerzum azért rendezi át a körülményeinket, hogy előremozdítson ezáltal. Másokra éppen ugyanakkora szükségünk van az életben, mint önmagunkra.

Néhányunk számára ez az erőteljes energia a teljes felhatalmazás és a bennünk zajló események tudatosítása formájában érezhető, ami viszont egy kis káoszt eredményez a közvetlen környezetünkben, ugyanakkor cselekvésre is ösztönöz. Ezek a cselekedetek, bár drámainak, érthetetlennek, felerősített érzelmi töltéssel telinek tűnnek, az első lépések afelé, hogy kitöltsük a lelkünk mélyén lévő űrt.

Mások számára a holdfogyatkozás manifesztációs felszabadulásként vagy a múltbeli mintáktól, állandósult kapcsolati mintáktól vagy transzgenerációs traumáktól való elszakadásként jelentkezhet, amelyek eddig blokkolták a kapcsolatok kiteljesedését.

Miközben leválunk a régi kapcsolati mintáinkról, felismerjük, hogy ahhoz, hogy más tapasztalatokat szerezzünk, érzelmileg és spirituálisan meg kell változtatnunk és fel kell frissítenünk magunkat.

Ez lesz a harmadik fogyatkozás a fogyatkozások hosszú sorában, amelyek a Kos – Mérleg tengelyen következnek be 2023. április 20-ától 2025. március 29-ig. Amikor egyszerre van dolgunk egy Teliholddal és egy holdfogyatkozással, a Hold energiája akár a tízszeresére is felerősödhet.

Azok az állatövi jegyek, amelyeket ez a holdfázis aktivál a Kos és a Mérleg, ezért fontos lesz megtalálni a középutat, az egyensúlyt önmagunk és mások között, az autonómia, az egyéniség, valamint a másokkal való kapcsolatok között, a saját, valamint a mások szükségletei között. Ha sikerül összhangba kerülnünk saját lényünk autentikus szükségleteivel, akkor minden bizonnyal mélyebb kapcsolatokat hozunk létre másokkal is. Ha szeretjük azt, akik vagyunk vagy akivé váltunk egy adott kapcsolatban, és az érzelmi szükségleteinket tiszteletben tartják, akkor biztosan a megfelelő kapcsolatban vagyunk.

Tekintettel arra, hogy ennek az eseménynek a kapcsán Kos-Mérleg polaritásról beszélünk, kozmikus emlékeztetőt kapunk arra, hogy jól nézzük meg, mik az igényeink és vágyaink a Kos és Mérleg uralta aspektusokban, hogy egészségesebben viszonyuljunk másokhoz, és törekedjünk az egyensúly megteremtésére még életünk azon aspektusaiban is, ahol az hiányozni látszik. Egy holdfogyatkozás nem feltétlenül szelíd, és kicsit felrázhatja a belső és külső világunkat, de a célja az, hogy átformálja a valóságunkat, és más, számunkra megfelelőbb paramétereket állítson be.

Éppen ezért ezen esemény környékén (akár napokkal előtte vagy utána) felszínre kerülhetnek bizonyos sérelmek, amelyek eddig a lelkünk mélyén rejtőztek. Ugyanakkor a holdfogyatkozás arra késztet bennünket, hogy megtanuljuk a leckét, megoldjuk a minket emésztő problémákat, feloldjuk a gátakat, és ezekkel a tanulságokkal haladjunk tovább előre.

A Mérlegben lévő Telihold azokra a csillagjegyekre lesz a legnagyobb hatással, amelyeknek személyes bolygói a születési asztrogramban a kardinális jegyek (Kos, a Rák, a Mérleg és a Bak) 10. fokán állnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek