LélektárA lélegzeted a te gurud! - Meditáció egy utazás önmagunk fele

A lélegzeted a te gurud! – Meditáció egy utazás önmagunk fele

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az energiatest több mint 72 ezer energiacsatornából épül fel, amelyek behálózzák az egész testet. Alapvetően az energiatest a forrása magának a létnek, ez hordozza életünk tervrajzát. Az energiatest kozmikus energiát vesz fel a mély alvás és a meditáció során. Ezt az energiaminőséget használjuk a testünk és a mentális funkcióink fenntartására.

Fotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia

A kozmikus energia felvétele és áramlása a gondolataink függvénye, amikor elménk tele van gondolatokkal akkor azok elzárják az energia áramlását. A gondolatok gátak. Ha csökken a kozmikus energia áramlása, akkor az energiacsatornákba energiahiány lép fel így a csatornák eltömődnek és ezek a torlaszok betegségeket hoznak létre a fizikai testben. Így minden betegség gyökere az éterikus energiatestben lévő energiahiányban gyökerezik.
Meditációkor nagy mennyiségű kozmikus energiát kapunk, ami átáramlik az összes csatornán, és vibrációjával megtisztítja az étertestet a szennyeződésektől így egyensúlyba hozza testünket.

A meditáció által egyre több és több kozmikus energia befogadásával gyógyítható a fizikai és a mentális test is.
A meditáció egy utazás önmagunk fele, ehhez túl kell lépni a test és az elme korlátain. A kényelmes testhelyzet felvétele segíti a meditációt, így könnyebben meghaladható a testtudatosság. Miközben megfigyeljük a légzésünket átlépjük az elme határait is. Így áramlani kezd a kozmikus energia. Ez megszabadítja az elmét a stressztől és feszültségtől, megcsendesedik. Ez növeli a tudatosságot, egészségessé és boldoggá tesz, választ ad a kérdéseinkre. Ehhez viszont nap mint nap gyakorolni kell. Nem kell ehhez gurut vagy mestert keresni. A lélegzeted a gurud, a lélegzeted a te mestered. Ez mindenki számára elérhető.

A meditáció tudatunk utazása önmagunk felé. Amikor meghaladjuk a test és elme határait és elérünk önvalónkhoz nagy mennyiségű kozmikus energia áramlik át testünkön. A meditáció által növekszik önismeretünk és bővül a tudás, ez nem más mint teljes mértékben tudatában lenni önmagunknak. A tudás által megértjük, hogy nem csak a test és elme vagyunk, hanem csodálatos lények. Ennek a tudásnak a tükrében kitágul a tudat és más fényben értjük meg az élethelyzeteinket.

A meditáció megkönnyítésére egy fantasztikus és mindenki számára érthető DVD ajánlat itt: http://www.spiritual-reality.com/promo.html

A meditációs promó anyagot magyar felirattal megtekintheted itt:

http://www.youtube.com/watch?v=WBbLsfFS9wo

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek