KuriózumA legviccesebb kórházi történetek, amelyektől csak állunk és bámulunk ki a fejünkből

A legviccesebb kórházi történetek, amelyektől csak állunk és bámulunk ki a fejünkből

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legviccesebb kórházi történetek, amelyeket most különböző szakorvosok osztanak meg velünk!

Akik az egészségügyben dolgoznak, biztos hallottak, vagy tapasztaltak olyan eseteket, amelyet egyszerűen alig akartak elhinni. Pedig az emberek fejében, a tudatlanság, vagy babonák okán sok tévhit alakul ki.

Most lássuk a legviccesebb és legmegdöbbentőbb eseteket.

“Egyszer egy 27 éves női páciensemnek el kellett magyaráznom, hogy mi az a menstruáció, és, hogy a havi vérzés átlagosan 5-7 napig tart, a nőnek közben már volt két gyermeke. Egy másik eset, amelyet sosem fogok elfelejteni, az volt, amikor egy fiatal házaspár eljött hozzám, hogy tanácsot kérjen a fogamzásgátlás lehetőségeiről. Mikor közöltem, hogy vannak tabletták erre, a férfi büszkén közbeszólt, hogy ő szívesen vállalja az antibébi rendszeres szedését” – mesélte egy nőgyógyász.

“Mikor egy nő beállított a karján egy 6 hetes csöppséggel, aki a cumisüvegből kakaót szürcsölt, szóltam az anyának, hogy ebben a korban nem ajánlott kakaós italt fogyasztania a gyereknek. Erre a nő közölte velem, hogy az nem kakaó, hanem kávé, és a gyerkőc imádja!” – osztotta meg tapasztalatát egy családorvos.

“Amikor egy nő felháborodva azzal keresett fel, hogy hogy a csudába kaphatott el nemi betegséget, miközben a párja rendszeresen használ óvszert, amit rendszeresen meg is mosott, még akkor is, ha alkalomadtán más nővel fekszik le, akkor én egy fél percig szóhoz sem tudtam jutni a döbbenettől” – számolt be egy másik nőgyógyász.

“Sajnos az egyik női páciensem lábát egy olyan betegség támadta meg, hogy amputálnunk kellett a végtagot. Amikor az asszisztens odaadta a papírokat, hogy írja alá azt, hogy beleegyezik a végtageltávolításba, a nő átolvasta a szöveget, és higgadtan aláírta a papírokat. Az asszisztens megkérdezte, hogy tisztában vagy-e ennek a jelentésével, a nő igennel felelt, majd hozzátette, hogy nem aggódik emiatt, mert a lába úgyis vissza fog nőni” – közölte élményét egy csontsebész.

“Egyszer egy nő ingerülten érkezett a rendelőbe, mondván, hogy teherbe esett, pedig szedte az antibébi tablettákat. Mikor rákérdeztem, hogy miként szedte, közölte, hogy csak akkor vett be egy bogyót, ha lefeküdt valakivel, másképp hetekig a fiókban volt a fogamzásgátló” – árulta el az egyik legérdekesebb sztoriját egy nőgyógyász.

Ha többet szeretnél nevetni páciensek hülyeségein, ezt is mindenképpen el kell olvasnod!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek