GasztroA legőrültebb szendvicstippek

A legőrültebb szendvicstippek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Legtöbbünkben a szendvics szó hallatán két szelet egymásra fektetett kenyér képe ugrik be, közötte egy szelet sonkával, sajttal, esetleg pár karika paradicsommal vagy uborkával. Mások számára azonban a szendvics valóságos művészi alkotást jelent!

Hasonló emberekkel, illetve inkább az ötleteikkel és szendvicskölteményeikkel az insanewiches.com honlapon találkozhatsz, a legjobbakat pedig minálunk is megtekintheted!

Adam Florino, a weboldal ötletgazdája úgy nyilatkozott, azért indította el a honlapot, hogy a banális „kétszeletűt” egy ízletes és sokkal ínycsiklandozóbb szendviccsé varázsolhassuk, amelyet ezáltal sokkal jobb étvággyal is fogyaszthatunk el.

Ugyanakkor, ha nem sikerül összehozni a kedvenc idomot, legalább jót szórakozhatsz a műalkotásokon, amelyeket több képzelőerővel (esetleg szabadidővel) áldott meg a sors.

A honlapon továbbá szavazni is lehet a legőrültebb szendvicsre, 1 és 10 közötti pontozással. Ezidáig a Rubik-kocka szendvics áll a toplista élén, amely – a változatosság kedvéért – szárított húst, kolbászt, szalámit, császárszalonnát és Cheddar sajtot tartalmaz.

Adam egy könyvet is kiadott, amelyben a csoda-szendvicsek elkészítési módját írja le, lépésenként. Összesen 101 receptet tartalmaz a 17 dollárt érő kötet, amelyet online is meg lehet vásárolni.

Mindaddig, a youtube hálózatában is megtalálható néhány rövidfilm a szendvicskészítésről. De ötletként szolgálhatnak a mi kedvenceink is! Jó művészkedést az étvágyhoz! 🙂

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek