HoroszkópA legigazabb tanácsok az élethez - minden csillagjegy részére!

A legigazabb tanácsok az élethez – minden csillagjegy részére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Most nem csak amolyan napi-heti tippekről lesz szó, amelyet akár minden horoszkópban megtalálnál, hanem olyan élet-tanácsokat hoztunk nektek, amelyek segítségével a lehető legjobbat hozhatod ki az életedből.

Persze jogos a kérdés, hogy ezt mégis mi alapján kellene megszívleld, hiszen bárki bármit kitalálhat. Nos, már csak azért is adj ezeknek a tanácsoknak egy esélyt, mert teljesen a te csillagjegyeden alapszik, annak előnyeit, hátrányait, rezgéseit veszi figyelembe és felhívja a figyelmet arra, amin javítanod kell. Nem általánosságban beszél, hanem minden csillagjegy szülötteinek s lehető legszemélyre-szabottan próbál útmutatást kínálni.

Kos – Gondolkodj, mielőtt cselekszel

A legfontosabb tanács számodra az lenne, hogy válj minél tudatosabbá a döntéseiddel és azok következményeivel kapcsolatban. Tudjuk, hogy magabiztosságod és akaratosságot azonnal cselekvésre késztet, de ha nem gondolod végig a dolgokat, lehet, hogy nem lesz jó vége. A hirtelen felindulásaid miatt akár ellenségekre is szert tehetsz, hiszen meggondolatlan kijelentéseidet nem mindenki szívleli el.

Nyugodj meg és fogadd el, hogy nem lehetsz mindig mindenben a legjobb. A emberek úgyis fognak szeretni, ha elrontasz dolgokat. Az élet nem egy versenypálya – nem kell mindent feláldoznod a cél érdekében.

Bika – Mozdulj ki a komforzónádból

Bikaként a szokásaid rabja vagy, mivel azt szereted csinálni, amit már tudsz, és azt tudod csinálni, amit már megszerettél. Annak ellenére, hogy ez a fajta biztonsági játék nem szokott különösebb galibákat okozni az életedben, meggátol a fejlődésben. Változtass kicsit és moccanj ki, tegyél ijesztő dolgokat, mert csak így formálhatod a személyiséged.

Nem kell mindenben maximumot nyújts. Nem kell minden vitát megnyerj, hagyd, hogy néha a másik fél is győzzön a viták során, légy nagyvonalú. Próbálj másként beszélni az emberekkel, és meglátod többre fognak értékelni.

Ikrek – Hozd létre a saját helyed

Az Ikrek számára a legfontosabb tanács az lenne, hogy találjanak egy olyan biztonságos helyet, ahova bármikor elmenekülhetnek a napok gyorsasága elől. Olyan helyre van szükségük, ahol csendben elmélkedhetnek önmagukról és a kapcsolataikról. Az Ikreknek több időre van szükségük feldolgozni a világ dolgait, ezért erre lehetőséget kell teremteniük.

Sosem fogjátok tudni feldolgozni a fájdalmat, ha azt szarkasztikus viccekbe csomagolva leplezitek. Emberek vagytok, a fájdalmat is meg kell éljétek, ezért hagyjátok, hogy olykor magukkal ragadjanak az érzelmeitek.

Rák – Légy önállóbb

Tudjuk, hogy az egyike vagy a legérzékenyebb csillagjegyeknek, de nem hagyhatod elhatalmasodni magad fölött az érzéseidet. Ne hagyd, hogy érzékenységedet kihasználva manipuláljanak. Hozz határozott döntéseket és ne engedj az érzelmi zsarolásoknak.

Normális dolog, hogy megéled az érzéseidet, az viszont már kevésbé az, hogy kiabálsz és hisztizel az emberekkel, ha olyan hangulatba kerülsz. Lehet, hogy pont ezzel a magatartásoddal ijeszted el magad mellől az embereket. Inkább beszéld ki magadból azt, ami bánt.

Oroszlán – Mutasd az igazi önmagad

Noha az egyik legbüszkébb csillagjegyről beszélünk, igazat is kell adnunk abban, hogy az Oroszlán olyan dolgokat is képes észrevenni, amit a többség nem. Csakhogy ezt a képességet nem szabad mindenki orra alá dörgölni. Senki sem szereti az arroganciát, ezért ne burkolózz ebbe a hamis szerepbe. Inkább mutasd meg az embereknek az igazi énedet, hogy te is sebezhető vagy és tévedsz.

Jól bánsz a szavakkal, de vigyázz, hogy ne csalásra, hanem őszinteségre használd őket. Ha folyamatosan egy hamis kép mögé bújsz, az emberek elfordulnak tőled, fedd fel az igazi arcod. Ugyanakkor ne feledd, hogy a büszkeséged olyan akár egy vadállat, meg kell tanulnod megszelídíteni.

Szűz – Légy kedvesebb

Senkit sem fog meglepni, ha azt mondjuk, hogy a Szüzeknek jobban vissza kellene fogniuk a kritikus énjüket, hiszen nem csak önmagukkal szoktak kritikusak lenni, hanem mindenki mással is. Mindennel szemben magas mércét állítanak fel, de el kell fogazniuk, hogy nem mindenki gondolkodik hasonlóképp.

Ne légy olyan negatív, attól, hogy mindenkit megkritizálsz nem fog semmi sem változni. Nagyon vigyázz, mert az emberek könnyen ráunnak erre a magatartásodra, és egész egyszerűen otthagynak.

Mérleg – Ne színlelj

A Mérlegek legnagyobb hibája az, hogy a felszínes dolgokat helyezik előtérben és folyton azon aggódnak, mit mondanak a többiek… Az, hogy mindig mindenkinek próbálsz megfelelni, nem fog előrébb vinni. Így sose fogsz mély kapcsolatokat kialakítani és önmagadnak is hamis tükröt tartasz.

Ne feledd, hogy nincs mindenki tisztában azzal, hogy ilyen a természeted. Éppen ezért sokan megalkuvónak tarthatnak. Próbálj egy kicsit felhagyni azzal, hogy nem mondod ki azt, amit érzel. Kommunikálj nyíltabban.

Skorpió – Engedd el a haragot

A Skorpiókról azt tartja a közvélemény, hogy ők a legmanipulatívabb emberek. Amikor ez a haraggal való hajlamukkal társul, sosem születik belőle jó dolog. A bosszú sosem jó tanácsadó, ezért ne hagyd, hogy a múlt befolyásolja a jelened, bocsáss meg és lépj tovább.

Meg kell tanulnod elengedni a dolgokat, nem kell magadban hordozd a múlt sérelmeit illetve fájdalmait, mert akkor elkerülhetetlenül is a bosszú és a harag keserű íze marad a szádban. Megbocsájtás – ez a legfőbb dolog, amit gyakorolnod kell!

Nyilas – Mutasd ki az embereknek a törődésed

Az egyik legönállóbb csillagjegy lévén a Nyilasok szokva vannak, hogy saját szférával és idővel rendelkeznek. Az vitathatatlan, hogy ez csak jót tesz személyiségük fejlődésében, ám eltaszítja mellőlük mindazokat, akik gondoskodnának róluk. Az érzelmekkel sem szeretnek különösen foglalkozni, ami sokszor azt a hatást kelti másokban, mintha érzéketlenek és keményszívűek lennének. Ne félj kimutatni az érzéseidet!

A nyugalmat unalmasnak találják, és még a káoszt is képesek bevállalni azért, hogy felkavarják az álló vizet – ám ez nem mindig végződik jól. Amikor unatkozol, inkább a körülötted lévő gondoskodó emberekkel foglalkozz, mert hanem fokozatosan el fognak távolodni tőled és a végén egyedül maradsz.

Bak – Dolgozz keményen, de még keményebben élvezd az életet

A Bakok elszántsága és céltudata csodálatraméltó, személyes terveiket mindenek elé helyezik és minden egyebet ezeknek vetnek alá. De ez veszélyes manőver, hiszen hosszútávon családtagjaid és baráti kapcsolataid is rámehetnek erre. Az emberek képesek egy bizonyos szintig megérteni, hogy személyes sikereid mindennél fontosabbak, de van az a szint, amikor betelik az a bizonyos pohár.

Gyűlölsz egyedül lenni, de mégsem tudsz igazán közel engedni magadhoz senkit sem. Ha falakat emelsz magad köré, sosem lelsz rá az igazi társra, ne aggódj, nem fogsz sérülni, ha kitárulkozol.

Vízöntő – Ne légy álszent

A Vízöntők egyike a legelmésebb csillagjegyeknek, akik briliáns módon képesek mozgatni a szálakat. De vigyázz ne vidd túlzásba a játékot, mert másokat megbánthatsz vele. Érzékeny lelkűek, ám mégis egyes emberek előtt megjátsszák magukat, amit nem szabadna megtenniük. Vigyázz, hogyan bánsz az emberekkel!

Magát tudatosan védi, ezért a Bakhoz hasonlóan ő sem mer túlságosan közel engedni senkit sem. Nem kell semmitől sem tartanod, hiszen nem mindenki rossz szándékkal közeledik. Hagyd, hogy történjenek a dolgok és szerezz tapasztalatokat, mindaddig, míg rátalálsz a boldogságra.

Halak – Higgy magadban

Rendkívül kreatív személyiségek a Halak, csak kár, hogy önbizalomhiányuk miatt ez a sok kreatív energia kárba vész. Folyton jó ötleteid születnek, és sok tehetséggel rendelkezel, ám ezt sosem mered megmutatni. Ha sikerül leküzdenek a gátlásaidat és végre ki mersz bújni a csigaházból, akkor korlátlan lehetőségek állnak előtted. Ne törődj azzal, hogy mit gondolnak mások.

Különbség van a szeretet és a rajongás között – ha erre rájössz, sok fájdalomtól megkímélheted magad. Olykor szabad önzőnek lenni, nem mindig a másik a fontos. Tanuld meg szeretni önmagadat is, mert addig mások sem fognak igaz érzelmekkel fordulni feléd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek