KuriózumA legfurcsább parfüm, amit valaha készítettek

A legfurcsább parfüm, amit valaha készítettek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem tudom, hogy a parfümöknek van-e meghatározása, és az alábbi termék még egyáltalán parfümnek mondható-e, de tény, hogy az Apple parfüm, ami egy új Apple MacBook Pro illatát tömöríti magába.

Vicceltem. A legfurcsább parfümöket szerintem vizeletből és ürülékből készítik, ami mégcsak nem is mondható ma már idegennek, de azért egy vadiúj laptop illatát szintetizálni igencsak meglepő.

Az Air Aroma vállalat specialistái újabban a műanyag, a billentyűzet és egyéb alkatrészek jellegzetes illatát kezdték szintetizálni, majd ezeket szeretnék egyetlen parfümként piacra dobni.

A cég teljesen komolyan gondolja a projektet, melyet Eau de MacBook névre kereszteltek, és már fel is vették az afrikai gyártóval a kapcsolatot, hogy hiteles papír, alumínium, réz, műanyag, nyomdafesték és egyéb illatmintákat kaphassanak.

Az elképzelések szerint csupán koncepció parfümnek készítik, így akik máris azon gondolkoznak, hogy Apple gyűjteményüket egy ilyen parfümmel egészítenék ki, el kell szomorítanunk, ugyanis csupán a De Facto kiállításon lesz megvásárolható, és ott is igencsak korlátozott mennyiségben.

Mennyi az esély rá, hogy a laptop illat egyszer tényleg piacra kerül? És vajon honnan szedték az ötletet?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek