HolotropikumAlternatív gyógyászatA lámpa, ami nemcsak fényt ad, de az egészségedre is nagy hatással...

A lámpa, ami nemcsak fényt ad, de az egészségedre is nagy hatással van. Ezért érdemes beszerezni egyet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan használnak már a főzéshez himalájai sót, hiszen számos egészségügyi hatással rendelkezik. A himalájai só többek közt csökkenti a vérnyomást, és a koleszterinszintet, és, ha egy sólámpát is beszerzünk, akkor az a jobb alvást is biztosítja.

solampa

Megéri lecserélni a hagyományos konyhasónkat, ha azt akarjuk, hogy egészségesebbek legyünk. Ha valaki allergiás a családban, akkor mindenképp egy-két sólámpát égessünk rendszeresen a lakásban, de azoknak is ajánlott, akik fejfájással vagy álmatlansággal küzdenek.

A vezeték nélküli elektromos készülékek, mint például a mobiltelefon, olyan káros környezetet hoznak létre a lakásban, mely igencsak rossz hatással van az egészségünkre. A pozitív ionok által képződött elektromos szmog egy idő után akár rákos megbetegedést, allergiát, vagy különböző mentális megbetegedéseket is okozhat. Az agyunk ilyenkor hússzor nagyobb elektromos hatásnak van kitéve, mint amit kezelni tudna. Nagyon fontos, hogy semlegesítsük az életterünkben garázdálkodó pozitív ionokat.

Hogyan semlegesíthetjük a pozitív ionokat?

Természetesen, negatív ionokkal, hiszen tudjuk, az ellentétek vonzzák egymást. A himalájai só számos negatív iont tartalmaz, éppen ezért nagyon megfelelő az élhető lakóterület kialakítására. A negatív ionok semlegesítik a pozitív ionokkal teli élettérben élősködő por-és penész atkákat, az allergének és az elektroszmogot is. Ha semlegesítjük őket a körülöttünk levő levegő tisztává válik.

Használjunk sólámpát

Vásároljunk egy himalájai sólámpát, és tartsuk minél több időt bekapcsolva. Az a jó, ha egész nap működésben van, hiszen ilyenkor számos negatív ionnal tölti fel a környezetünk. Ha nedves, páradús a szobánk, a lámpa sórétege könnyen nedves lehet, mivel magához vonzza a nedvességet. A lámpa használata által semlegesítődnek a pozitív ionok.

Ezeket tudja még a sólámpa:

  • megszünteti a fejfájást
  • csökkenti a migrén, ízületi gyulladás, légúti betegségek tüneteit, a vérnyomásproblémát, és a stresszt is

A legfontosabb, hogy maradjunk nyugodtak és derűsek, élvezzük a lámpa hatását, hiszen ilyenkor az egész környezetünk megtelik frissességgel, egészséggel és pozitív hangulattal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek