LélektárA Kubera mudrával megnyithatjuk a bőség kapuját, és teljesülnek a kívánságaink!

A Kubera mudrával megnyithatjuk a bőség kapuját, és teljesülnek a kívánságaink!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A jógikus hitvilág szerint a kéz és az ujjak bizonyos alakzatban való tartása, vagyis a mudrák különleges jelentőséggel bírnak. Ezek a rituális gesztusok segítenek a figyelem összpontosításában, és az energia szabad áramlásában.

Fotó: Filantropikum.com

A Kubera mudra az egyik legerősebb mudra, a hüvelyk-, a mutató-, és a középső ujj összeérintésének összessége. A másik két ujjat hajlítsd a tenyérbe, a csuklót pedig tartsd lazán, pihentetheted a térdeden. Egyszerre mindkét kezeddel végezd ezt a mudrát.

Van, aki “három ujj” vagy „kívánság technikának” is nevezi ezt a mudrát, leginkább akkor használják, ha valamit nagyon szeretnének elérni. A dolog akkor is működik, ha parkolóhelyet keresel, de segítségedre lehet a megfelelő döntéshozatalban is.

A célok és kívánságok elérése, beteljesedése érdekében használd ezt a mudrát. Az összezárt ujjak segítségével többleterőt adhatsz a gondolatoknak, így támogatva a kívánság pozitív kimenetelét.

Nézzük, hogyan működik a Kubera mudra!

1. Fogalmazd meg egyértelműen, hogy mi az, amit el szeretnél érni.

2. Kérdezd meg a szíved, hogy támogat-e abban, hogy kívánságod teljesüljön.

3. Érintsd össze a három ujjad, és mondd ki háromszor a célod, kívánságod.

Ha a hétköznapokban rendszeresen használod ezt a mudrát, életed sokkal nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb lesz. Pozitív hatással lehet az egészségügyi állapotodra, és a lelki nyugalmadra is, megszabadít a félelmektől, az aggodalomtól, segít, hogy a céljaidra tudj koncentrálni, és pozitív inspirációval áraszt el.

A Kubera mudra sokkal hatásosabb, ha egyszerre mindkét kézzel végzed, azonban úgy is működik, ha csak egyik kezeddel tudod épp végezni. Reggel ébredés után, és este, miután elcsendesedett a napod, lefekvés előtt is végezd 2-3 percig. Közben lélegezz mélyeket, és koncentrálj arra, amit el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani. Közben próbálj minden negatív gondolatot kiiktatni, éld át, hogy a kívánságod már teljesült, képzeld magad a megvalósult helyzetbe.

A három ujj, három nagyon fontos bolygóval, a Marssal (erő, tűz), a Jupiterrel (tudás, evolúció), és a Szaturnusszal (tudatosság, stabilitás) áll kapcsolatban. Ezek az együttes erők segítenek abban, hogy a lehető legjobb dolgok elérjenek hozzád az életben, amelyek segítik a fejlődésed. A tenyeredbe helyezett gyűrűs-, és kisujj az elkötelezettséget, a hitet, a bátorságot, és a bizalmat szimbolizálják.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek