A karma titkai: a bosszú legjobb formája, azokra nézve, akik megbántottak

A bosszú iránti vágy egy természetes emberi ösztön-viselkedés. Amikor valaki megbánt, általában az az első reakciónk, hogy “na nem baj, mert százszorosan visszaadom”.

Viszont, nem árt, ha tudod, hogy a bosszúnak való ellenállás a legjobb formája a fejlődésnek. Hagyd a karmádat, minden úgy fog történni, ahogy történnie kell. Koncentrálj arra, hogy minden pillanatban jobb és jobb legyél!

Tanulj meg megbocsátani azoknak, akik megbántottak, és kérj bocsánatot azoktól, akik soha nem kértek bocsánatot. Tanuld meg kezelni a negatív érzéseidet, és meglátod, hogy a harag az egyik legtermékenyebb tanító.

Fordítsd át a bosszú által életre hívott negatív energiát a személyes fejlődésedet elősegítő energiává. Például menj el az edzőterembe, és alakítsd át a negatív energiát pozitívvá. Add ki magadból a dühöt, ez dupla haszon, hiszen boldogsághormon szabadul fel, és még a tested is formálod. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, ne hagyd, hogy cselekedeteik befolyásoljanak, ne próbálj visszavágni, egyszerűen csak éld az életed, maradj kiegyensúlyozott.

Dolgozz a belső nyugalmadért, tedd meg, hiszen ez az élet titka, és senki nem fogja megadni ezt neked, egyedül csak te magad. Te vagy a saját mesterműved, mégha ezt a világ nem is értékeli, soha nem szabad abbahagynod a személyiséged tökéletesítését!

Tanuld meg kezelni a bosszúvágyat, ne ragaszkodj mindenáron a “majd én megmutatom”-elvhez.

A legnagyobb tudás a szabadságérzés képességének kifejlesztése. Néha a negatív érzéseink következtében függővé válunk bizonyos személyektől, azt gondoljuk, hogy csak akkor lehetünk boldogok, ha XY. elégedett velünk, a munkákkal, a házunkkal, a teljesítményünkkel. Tanuljunk meg lemondani arról, ami amúgy is csak bonyolulttá teszi az életünk, így sokkal szabadabbak és boldogabbak lehetünk.

Tanuljuk meg szeretni önmagunk, legyünk magabiztosak, és az egész életünk megváltozik. Ha el tudjuk fogadni a nehézségeket, a kezünkben van az életünk irányítása!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top