LélektárA Jupiter retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében! Olvasd el, hogy ez...

A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében! Olvasd el, hogy ez milyen hatással lesz az életedre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kezdetét veszi az idei év retrográd bolygóinak szezonja, amelyek bizonyos szempontból lassítják az életet, úgy viselkednek, mint egy fékrendszer. Lássuk, hogy milyen hatással lesz az életedre a Naprendszer legnagyobb bolygójának mozgása.

A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében! Olvasd el, hogy ez milyen hatással lesz az életedre!

A retrográd mozgásban lévő Jupiter március 9. és július 10. között!

A Jupiter március 9-én kezdte meg retrográd mozgását, mégpedig a Skorpió jegyében, ahol egészen július 10-ig fog tartózkodni. Ez a periódus arra késztet, hogy minden dolgot részletesen elemezz ki, amelyek negatív hatással vannak az életedre. Ne söpörj most semmit a szőnyeg alá, hanem a felmerülő problémákra igyekezz minél gyorsabban megoldást találni. Légy praktikus, és kitartó.

Minden, ami nem működik, azt cseréld ki, javítsd meg, és ez nem csak használati eszközökre, hanem szabályokra is vonatkozik.

Május 23-án egy háromszög fog kialakulni a már említett retrográd mozgásban lévő Jupiterrel, a Bika jegyében lévő Merkúrral és a Halak jegyében lévő Neptunusszal. Ez az együttállás kedvezőtlenül hat az utazásokra, az államközi kapcsolatokra, és felerősödhetnek a konfliktusok, valamint az agresszív viselkedési formák. Ezt a kedvezőtlen periódust erősíti a május 13-án, a Kos jegyében lévő Uránusz bolygó is, amelyre hatással lesz a háborúzás bolygója, a Mars is.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr március 23. és április 15. között

A Jupiter mellett a Merkúr a második bolygó, amely retrográd mozgásban lesz március 23-a és április 15-e között. Ez az égi jelenség arra késztet, hogy átgondold a dolgokat, hogy megoldj bizonyos problémákat, mert ezzel tisztább rálátásod lesz a saját életedre. Tegyél mindent helyre, szedd össze magad, úgy testileg, mint lelkileg és szellemileg.

Ügyelj arra, hogy ne keveredj senkivel konfliktusba, az esetleges feszültséget vezesd le úgy, hogy mozogj, sportolj, hiszen ez jót tesz a közérzetednek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek