LélektárA június 10-i Újhold arra emlékeztet, hogy az életben minden mulandó -...

A június 10-i Újhold arra emlékeztet, hogy az életben minden mulandó – Most egy új fejezet kezdődik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gyűjtsük össze az Univerzumtól kapott energiát, álljunk fel a földről, és megújult erővel vágjunk bele újra. Legyen bármilyen nehéz is az út, mindig számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre. A legfontosabb, hogy bízzunk abban, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.

A június 10-i Újhold arra emlékeztet, hogy az életben minden mulandó - Most egy új fejezet kezdődik!

Június 10-én az Újhold az Ikrek jegyében lesz. Újhold havonta egyszer van, amikor a Hold és a Nap találkozik az égen, és új fényciklus következik. Ilyenkor az Újhold láthatóvá válik számunkra a Földön, majd lassan emelkedni kezd, és egy félhold díszíti az eget.

Az Újhold erőteljes energiája körülbelül 3 nappal azelőtt és azután is érzékelhető, ezért érdemes kihasználni az előnyös változásokat.

Milyen lelki hatása van az Újholdnak?

Az Újhold idején érdemes tisztáznunk magunkban és megfogalmaznunk a szándékainkat, és akár új projektekbe is kezdhetünk. Ez egy új időszak kezdetét jelzi, ilyenkor az Univerzum lehetőséget ad az újrakezdésre, épp csak annyit kell tennünk, hogy az álmainkra, a terveinkre koncentrálunk.

Vonjuk le az elmúlt időszak tanulságait, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat. Itt az idő, hogy bebizonyítsuk magunknak, hogy képesek vagyunk elérni mindazt, amit kitűztünk.

Újhold az Ikrekben. A Univerzum lehetőséget ad az újrakezdésre

Soha ne álljunk ellen a változásoknak, őrizzük meg lelkesedésünket, és minden helyzetben igyekezzünk spontánul viselkedni, lépjünk ki a komfortzónánkból. Kövessük álmainkat!

Beszéljünk érzéseinkről, vállaljuk önmagunkat, minden bizonnyal így mások számára is inspirációt nyújtunk! Bocsássunk meg azoknak, akik a múltban megbántottak, szabaduljunk meg a fájdalmas érzésektől, emlékektől, mindattól, ami akadályoz abban, hogy a gyógyulás útjára léphessünk.

Mit tegyünk Újhold idején?

1. Fogalmazzuk meg, hogy mit szeretnénk

Abban a pillanatban, amikor ezt megtesszük, a tudatalattink veszi át az irányítást, és abba az irányba terel bennünket. Életünket saját gondolataink által teremtjük meg. Mikor leírtuk kívánságainkat, olvassuk fel az Univerzumnak, hogy biztosan tudja, mire is van szükségünk.

2. Válasszuk ki a saját pozitív állításunkat

Itt az ideje, hogy átgondoljuk, milyen energiával akarjuk táplálni ezt az új időszakot. Döntsük el, hogy mit akarunk, és aszerint cselekedjünk.

Példák a pozitív állításokra: “Bízom magamban. Erős vagyok. Mindenem megvan, amire szükségem van az újrakezdéshez.”

“Boldog vagyok. Békét és szeretetet hozok ebben az új fénykörben.”

“Szép dolgokat vonzok az életembe. Felszabadítom magam a múlt fájdalmaitól, a szenvedéstől, a szívemet boldogság és kedvesség járja át.”

“A lelkemből áradó szeretetet megosztom a körülöttem lévő emberekkel.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek