LélektárA július 17-i Újhold olyan energiákat hoz, amik isteni erővel bírnak -...

A július 17-i Újhold olyan energiákat hoz, amik isteni erővel bírnak – a sors jó dolgokat tartogat a számunkra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az égi tánc folytatódik, és az Újhold ezúttal a gondoskodó és érzékeny Rák jegyében tűnik fel.

Július 17-én este 20:32-kor feltűnik az Újhold a meleg és színekkel teli nyári égbolton, és hihetetlen energiákat hoz magával. A Rák gyengéd ölelésében érkező Újhold érzelmeket ébreszt és mély önvizsgálatra ösztönöz. Itt az ideje, hogy tiszteljük intuitív bölcsességünket, és az ösztöneinket felhasználva véghezvigyük azokat a változásokat, amelyekről már régóta álmodtunk.

A július 17-i Újhold fokozza azt a képességünket, hogy érzelmi biztonságot teremtsünk, vigaszt találjunk a családi kötelékekben, és támogató alapot teremtsünk álmaink és törekvéseink számára. Bezárjuk a múlt ajtaját, és tovább haladunk az utunkon. Az Univerzum fontos jeleket küld nekünk arra vonatkozóan, hogy a sors valami igazán jót tartogat a számunkra.

Ebben az erőteljes holdfázisban ösztönözve érezzük magunkat, hogy nyitottak legyünk az új kezdetekre, és az érzelmi jólétünkkel összhangban lévő kalandokra. Lehetőségünk van felfedezni ezt a világot, megtalálni az életcélunkat, ugyanakkor figyelnünk kell lelkünk igényeire, hogy befektethessünk az öngondoskodási gyakorlatokba, és létrehozhassunk egy olyan rituálét, ami segít békét hozni a jelen pillanatba, és gyógyírt jelent minden múltbéli sebünkre. Elengedjük a nehéz érzelmi terheket, és újrakezdjük, bízva abban, hogy egy gyönyörű fejezet előtt állunk.

A július 17-i Újhold arra ösztönöz minket, hogy belső világunk táplálásával megalapozzuk a mély személyes növekedést és átalakulást.

Az Újhold a Rákban hihetetlen energiák erőteljes örvényét hozza létre. Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy tiszteljük elménket, testünket és szellemünket, kapcsolódjunk az intuíciónkhoz, és fogadjuk el saját sorsunk hívását. Pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell. Ami most történik, az része a világban tett utazásunknak.

Mi a jelentősége az Újholdnak a Rák jegyében?

Az Újhold a Rákban új kezdetet szimbolizál, és arra ösztönöz, hogy merüljünk el érzelmeink mélyére, kapcsolódjunk újra belső énünkhöz, és fogadjuk el a szeretet és az együttérzés gyógyító erejét.

A Rák, a Hold által uralt vízjegy, az érzelmekhez, az intuícióhoz és az otthonhoz kötődik. Az Újhold a Rákban arra bíztat minket, hogy tiszteljük az érzéseinket és fogadjuk el az érzelmi hitelességet. Itt az ideje, hogy ledobjuk az álarcokat, és megmutassuk, kik vagyunk valójában, hogy kifejezzük sebezhetőségünket, mert csak így mélyíthetjük el kapcsolatainkat nemcsak önmagunkkal, hanem a körülöttünk lévő emberekkel is.

Ebben a szakaszban alapvető fontosságú, hogy biztonságos teret teremtsünk az önreflexióhoz. Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy abba kell hagynunk a rohanást, időt kell szánnunk arra, hogy kapcsolatba lépjünk saját érzelmeinkkel, és fel kell fedeznünk, mi rejlik bennünk, mert csak így nyerhetünk értékes betekintést belső világunkba, és csak így érthetjük meg mélyebben szükségleteinket és vágyainkat, hogy megteremthessük a megálmodott jövőt.

Ez a holdfázis az érzelmi gyógyuláshoz is nagyon jó időszakot kínál. Itt az ideje, hogy elengedjük a múltbéli sérelmeket vagy felhalmozott érzelmi terheket, amelyek nyomasztanak minket, és nem engedik, hogy igazán boldogok legyünk. Lehetőségünk van megbocsátani mind önmagunknak, mind másoknak, és így nyitottá válhatunk az érzelmi és spirituális gyógyulásra és növekedésre.

Az Újhold felkeltével itt az ideje, hogy odafigyeljünk a kínálkozó lehetőségekre, amik a célkitűzéseinket támogatják. Ez az időszak lehetőséget kínál arra, hogy mélyen elmerüljünk az érzéseinkben, jobban odafigyeljünk önmagunkra, és a lelkünk gyógyulását helyezzük előtérbe.

Az átalakulás, a növekedés és az önfelfedezés hihetetlen utazására indulhatunk. Megszabadulunk az álarcoktól, és hagyjuk, hogy a Rák által biztosított hihetetlen energia az érzelmi megújulás és a belső béke felé vezessen bennünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek