KuriózumA Javasasszony módszerei, amivel megtudhatod, hogy kislányod vagy kisfiad lesz. Hiszel benne?

A Javasasszony módszerei, amivel megtudhatod, hogy kislányod vagy kisfiad lesz. Hiszel benne?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az áldott állapot első három hónap izgalmai közé tartozik a baba nemének a találgatása is. Míg a szülész nőgyógyász csak az első trimeszter után tudja megmondani a vizsgálatok alapján a baba nemét, addig a türelmetlen kíváncsiskodó szülők és nagyszülők különféle házi praktikákhoz folyamodnak a kisbaba nemének beazonosítására.

kislany-kisfiu

Íme egy pár városi legenda, házi praktika és javasasszony tipp a születendő gyermek nemének megjövendöléséhez. A jó hír az, hogy a teszt pontossága megközelítőleg 50 %. Azaz, vagy fiú lesz, vagy lány, vagy beválik a teszt vagy nem. Jó szórakozást.

1. Sószóró módszer

Kérd meg a barátnőidet, hogy egy olyan pillanatban, amikor nem számítasz rá szórjanak sót a fejükre és figyeljék, meg hogy hogyan reagálsz rá. Ha a kezed a szádhoz viszed, akkor kislányod lesz, ha meg az orrodhoz, akkor kisfiad.

2. Padló módszer

Feküdj le a padlóra a fejeddel kelet fele és kelj fel. Figyeld meg, hogy melyik fele mozdulsz, meg amikor fel szeretnél kelni. Ha jobbra lányod lesz, ha balra fiad.

3. Inga módszer

Feküdj hanyatt és kérd meg egy barátnődet, hogy egy cérnára felfűzött tűt mozdulatlanul tartson a köldököd felett. Ha a tű mozogni kezd és körkörös mozgást ír le akkor kislányt hordasz a szíved alatt, amennyiben oldalra mozdul ki akkor egy kisfiút.

4. Mit kívánsz?

Úgy tartják, ha nem tudsz betelni a gyümölccsel és édességgel, akkor lányt szülsz, ha meg sós ételeket kívánsz, akkor fiúgyermeknek adsz életet.

5. Kanál-villa módszer

Kérd meg a férjed, hogy a hálószobában az ágyba 2 egymás mellé helyezett párna alá rejtsen el egy kanalat illetve egy villát. Amennyiben amikor nyugovóra hajtod a fejed és a kanálra feküdtél akkor kislánynak adsz életet, ha meg a villára, akkor fiúnak.

6. Tű teszt

Kérj meg valakit, hogy egy zsebkendőbe rejtsen el egy tűt. Neked meg ki kell választanod az egyik végét. Amennyiben a tű hegyére böksz fiad lesz, ha meg arra a végére ahová a cérnát fűzzük, akkor lányod.

7. Pattanás teszt

Falun úgy tartják, hogy az a várandós kismama, amelynek az arcbőre sima, fényes és pattanás mentes annak fia lesz, és az a kismama, akinek az arca pattanásos, májfoltos az kislányt hord a szíve alatt.

Van áldott állapotban lévő ismerősöd? Oszd meg vele és próbáljátok ki a tesztet. Írjátok meg hogy melyik vált be.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek