KuriózumA japán luxusgyümölcsök

A japán luxusgyümölcsök

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem túlzás, nem ámítás, de giccs. A Sembikiya Fruit Parlor névre keresztelt üzlet elsőre úgy fest, mint egy ékszerészet, de itt gyémántok és drágakövek helyett gyümölcsöket árusítanak. Ha tökéletes almára, dinnyére vágysz, ez az üzlet neked lett kitalálva – csak épp előbb fuss be szembe a bankba, és vegyél ki egy kis pénzt.

Fotó: David L. Mansfield

Leginkább luxus rendezvényekre szállítanak, és üzleti találkozókra, vagy kórházi látogatásra, és különböző hasonló speciális alkalmakra. Egy 12 darabból álló Queen Strawberries (eper) 68 dollárba, egy doboz tökéletes cseresznye 159 dollárba, egy Senkai-ichi (magyar fordításban “a világ legtökéletesebb”) alma 21 dollárba kerül itt, amiből arra következtetnék, hogy ez a luxus csak egy helyen létezhet, mégis már 11 ilyen üzletet nyitott a tulajdonos.

A Sembikiya Fruit Parlor nem szolgál ki bárkit bármikor, így nem kell attól féljünk, hogy egy óvatlan pillanatban százdollárok tucatját tökmagozzuk el hirtelen felindulásból, ám ha vásárolni szeretnénk mégis, mindenek előtt megéri megnézni a videót:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek