KuriózumA hosszú élet titka: alvás, dúdolás és csokoládé

A hosszú élet titka: alvás, dúdolás és csokoládé

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindezt egy 127 éves mexikói asszony vallja. Hihetetlen, hogy valaki egyáltalán megéri ezt a szép kort. Az idős hölgy ma, azaz augusztus 31-én tölti a 127. évét, ezzel a világ legidősebb emberének tudhatja magát.

leandra

Élete során sok fontos eseményt megélt, 27 éves volt, amikor kitört a II. világháború, 66. éves volt, amikor II. Erzsébet trónra lépett, de arra is emlékszik, amikor elsőként lépett ember a Holdra, hiszen ő ekkor még csak 82. éves volt. Elmondása szerint a hosszú élet titka az, hogy imádja a csokoládét, sokat alszik és szinte egész nap dúdol vagy énekel valamit.

Leandrának 77 dédunokája és 55 ükunokája van. Az idős hölgy annak ellenére, hogy most már teljesen süket, még jó egészségnek örvend, hiszen a kertben is szokott dolgozni nap mint nap. Ezután pedig jókat alszik, és eszik családja körében, ahol kellemes történetekkel, visszaemlékezésekkel szórakoztatja őket.

Jelenleg hivatalosan a világ legidősebb embere a japán Misao Okawa, aki 12 évvel öregebb, mint Leandra. Ez mindaddig úgy is marad, míg elő nem kerül a negyven évvel ezelőtt elveszett születési bizonyítvány. Hiszen, csak ezzel tudja igazolni azt, hogy ő pontosan 1887. augusztus 31-én született.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek