HolotropikumA három legfinomabb bor a romantikus estékre

A három legfinomabb bor a romantikus estékre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A borok tökéletesek a romantikázáshoz. Kutatások szerint ugyanis, a borok aromája hasonlít az emberi szervezetben megtalálható feromonokhoz – azokhoz a hormonokhoz, amelyek a szexuális vonzalomért felelősek. Az agyban pedig ugyanazt az izgató hatást fejtik ki, mint amelyet a vonzalom kapcsán érzünk.

Az alábbiakban a három legfinomabb borfajtát válogattuk össze számodra, amely azon túl, hogy bő adag antioxidánst biztosít, tökéletes választásként is szolgálhat egy romantikus estéhez!

1. Pinot Noir

Az egyik legkiválóbb szőlőfajtából készül, továbbá egyik alapvető jellemvonása a hangsúlyos férfiasság. Ebből kifolyólag, remek afrodiziákumként szolgál. Csokoládé mellett kortyolgatva, a lehető legjobb módon kényeztetheted vele az érzékeidet!

2. Cabernet Sauvignon

Erről a bortípusról azt kell tudnod, hogy minél régebbi kiadás, annál aromásabb és markánsabb az íze! A szantálfa és a dohány kellemes zamata tökéletesen társul a szeder, ribizli és a kakaó ízével. Ennél jobbat nem választhatsz egy kettesben eltöltött estéhez!

3. Rozé, eperrel

A rozé egy elég igényes borfajta. Azonban képes a te életedet is rózsaszínbe burkolni, egyetlen korty után. A virágok zamata, a friss gyümölcsével (például az eperével vagy feketeribizliével) keveredve, gyorsan megteremtik benned a romantikus hangulatot. A még intenzívebb aromáért, illetve az afrodiziákum-hatás fokozásáért, beledobhatsz pár szem epret is a pohárba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek