KuriózumA hamburgeráruslány története, aki később Kate Middleton hasonmásává vált

A hamburgeráruslány története, aki később Kate Middleton hasonmásává vált

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor az első bókokat kapta, azt hitte, az emberek csak kedvesek hozzá. Viszont amikor egyre több kliens jegyezte meg, hogy hasonlít Kate Middleton hercegnőre, a 32 éves Heidi Agan saját maga is rádöbbent, a kettőjük vonásai valóban megegyeznek! Így hát felmondott a lokálban, ahol hamburgereket árult, és modellszakmába kezdett.

Amikor a Frankie and Benny’s nevű gyorsétkezdében dolgozott, nem is álmodott arról, hogy sorsa egyszer jobbra fordulhat. Főként nem azért, mivel hasonlít egy hírességhez! Azonban mikor egyre több vendég jegyezte meg, hogy képtelenek különbséget tenni közötte és Kate Middleton között, rájött, hogy változtathat az életén.

Az emberek csak beléptek az ajtón, és azt mondták: Ő az! Mások munka közben jöttek hozzám, azt gondolva rólam, én vagyok Kate Middleton. Aztán amikor a lányom meglátta őt egy lapban, ezekkel a szavakkal rohant hozzám: Ez itt te vagy, anya!” – mesélte Heidi.

Ekkor ütött szöget Heidi fejében, hogy kezdjen új életet Londonban. A Susan Scott Lookalikes modellügynökséghez fordult, amely híres személyek hasonmásainak toborozásával foglalkozik. Itt magára öltötte a hercegnő legcsodásabb ruháit, közöttük azt a kék darabot is, amelyet Kate a Vilmos herceggel való eljegyzése napján viselt. Továbbá felvehette a hercegnő kedvenc cipőit és kiegészítőit is.

Heidi azonban nem lett volna Kate és William helyében, amikor közzétették a hercegnőről készült meztelen fotókat a brit sajtóban, a házaspár közös vakációzása után. „Ha velem ilyent tettek volna, azonnal a rendőrséghez fordultam volna!” – nyilatkozta a hasonmás. „Kate-nek is Vilmosnak alig van ideje egymásra, ők nem akarnak mást, mint egy normális pár lenni. Ami történt, az nem más, mint a magánéletükbe való borzasztó beavatkozás!” – folytatta Heidi. Hozzátette, eddigi munkahelyein sosem kérdezték meg tőle, hogy megválna-e ruhadarabjaitól, de ha meg is kérdezné egyszer valaki, a válasza biztosan a nem lenne, márcsak azért is, mivel kétgyerekes anyuka – számolt be a brit Daily Mail.

Heidi, aki jelenleg Corby-ban él a gyerekeivel, arról is mesélt, hogy a legfurcsább kérés, amit eddig kapott, az volt, hogy játsszon Twistert William herceg és a Királynő hasonmásaival, egy fotózás erejéig. „Azt hiszem, az emberek hétköznapi helyzetekben akarnak minket feltüntetni, olyanokban, amelyek a Királyi Családban sosem történnének meg, mint például a Twisterezés.” – véleményezett Heidi.

A hasonmás számára a modellkedés teljesen más szakma a megszokottnál, de könnyen beilleszkedett. És persze, azóta sokkal több pénzt is keres. Míg a hamburgeresnél 60 eurós órabérrel dolgozott, addig az új munkahelyén 810 eurót keres óránként. „Szórakoztató munka, amit csinálok, és minden nap valami egyebet kell végeznem.” – áradozott a frissen felfedezett „hercegnő”.

A róla készült fotókat nézve pedig számunkra is egyértelművé válik, mivel érdemelte ki Heidi az új foglalkozását.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek