Tudtad, hogy a gyerekeink maguk választanak ki bennünket szüleiként? Igen, és ezáltal lelkük egy életre összefonódik a mienkkel.

Mit is üzenhet egy anyai lélek leendő gyereke számára?

“Nehéz számomra szavakba önteni azt az érzelmi áradatot, melyet akkor éreztem, amikor a pocakomban észleltelek először. Oly hamar növekedtél, és a te ártatlan valóddal, igyekeztél megtapasztalni a világ sok- sok titkát és csodáját.

De nem egyedül növekedtél, veled nőttem és fejlődtem én is.

Szeretném, hogy tudd, az élet értelme nem csak az, hogy boldogok legyünk. Boldog leszel vagy szomorú, találkozol sokféle emberrel, jóval és rosszal egyaránt, és te fogod eldönteni, hogy melyiküket engeded közel magadhoz, és kitől távolodsz el.

Életed minden pillanatát a pozitív energia töltse el, és mindig azt tedd, amire a lelked vágyik, a többi jön magától. Ne válj semmitől sem függővé, mert az alkotó energia a belsődből fakad.

Csak a szép gondolatokat engedd be az elmédbe, és meglásd, az életed is szép lesz! Néha tudj örülni a csendnek, a nyugalomnak, figyelj a belső hangodra, és akkor minden vélt vagy valós problémád megoldódik.

Legyél hálás, hiszen minél többet köszönsz meg, annál többet fogsz kapni!

A szeretet összeköt bennünket örökre, hiszen én minden feltétel nélkül szeretlek, bármit is teszel. Örökre hálás vagyok a Sorsnak, hogy téged adott számomra, és édesanyád lehetek.

Rendkívül értékelem a kettőnk kapcsolatát, mely a lelkünk belsejéből fakad.

Köszönöm, hogy a részem vagy, drága gyermekem! Az életem sokkal szebb lett, hogy te megjelentél! Bocsásd meg a hibáimat, melyeken igyekszem teljes erőmből javítani!

Szeretném, ha megannyi születésnapod együtt ünnepelhetném veled, hogy sokáig gyönyörködhessek benned, és szerethesselek!”

Fotó: pngtree.com

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.