Múlt nyáron végzetes tragédia érte az Aguilar-Alvarez párt, ugyanis az otthonuktól nem messze lévő kis sétányon egy részeg sofőr halálosan elgázolta 35 éves Yeseniát, aki akkor volt állapotos első közös gyermekükkel. A pár férfi tagja, James pedig tehetetlenül nézte végig, ahogyan párja a kórházban az utolsó erejével is a közös gyermekük életéért küzd, majd feladja a harcot.

A gyászoló férj egyéves kislányával alkotta újra a feleségével készült várandós fotóit, hogy méltóképpen emlékezhessen szerelmére!

A kisbabát, akit később Adalyn Rose névre kereszteltek, szerencsére császármetszéssel a világra segítették. James pedig azóta minden erejével azon van, hogy az átélt tragédiát feldolgozza és kislányának jó apja legyen.

A megrázó tragédia akkoriban óriási port kavart a helyi médiában és azóta nagyon sok ember biztosította Jamest arról, hogy ha bármikor is bármiben szüksége van a segítségre, lesz akihez forduljon.

James kislányának első születésnapjára páratlan és megható meglepetéssel készült, amelyet nem is habozott megosztani követőivel. A X&V Photography csapatának segítségével James kislánya közreműködésével alkotta újra azokat a fényképeket, amelyeket még kedvesével készítettek a tragédiát megelőzően.

A kislány az egykori édesanyjáéhoz hasonló ruhácskában próbálja visszaadni édesanyja emlékét olyan módon, hogy ezek a képek a közönség legtöbb tagját mélyen megérintik.

A képek összhatása egyszerűen lélekfacsaró – egyszerre szól az elmúlásról és az új élet lehetőségéről.

„Adalyn, tudom, hogy ha édesanyád itt lehetne, ő lenne a legboldogabb ember a Földön!” – írta a képek mellé a gyászoló édesapa. „Annyira izgatott lenne a szülinapod miatt. Ezért van az, hogy én megpróbálok mindent megtenni azért, hogy valóra válthassam az álmait. Boldog születésnapot kicsim, anyu és apu szeret!”

Hát nem megrendítő, hogy egyetlen esemény mennyi mindent képes megváltoztatni, hogy a halál és az élet szinte kéz a kézben jár? Isten éltessen kis Adalyn!

Nyitó fotó: X&V Photography/Facebook

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.