Kuriózum„A férjem olyan karácsonyi ajándékkal lepett meg, amitől teljesen kiakadtam - a...

„A férjem olyan karácsonyi ajándékkal lepett meg, amitől teljesen kiakadtam – a következő évben méltó bosszút álltam”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miután egy nő férje olyan karácsonyi ajándékot adott neki, amelyet egyértelműen magának szánt, a nő bosszút forralt. Bár egy évet kellett várnia, hogy kivitelezze a tervét, elégedett volt az eredménnyel.

A nő a Reddit-en elmesélte, hogy a férjével évek óta nem vásároltak ajándékokat egymásnak karácsonyra, az anyagi helyzetükre való tekintettel, és inkább csak a gyerekeiket lepték meg.

Egy évben azonban a férfi körülbelül 10 nappal karácsony előtt egy nagy dobozzal állított haza, és izgatottan közölte a feleségével, hogy neki szánja ajándékba.

A nő azt is elismerte, volt egy olyan megérzése, hogy az ajándék valójában nem annyira neki szól, inkább valami olyasmi, amit a férje saját magának szeretett volna megengedni, és mint kiderült, igaza is volt.

Amikor karácsonykor a nő kibontotta az ajándékot, egy porszívót talált benne, és nagyon csalódott volt. Mivel keményfa- és linóleumpadlójuk volt, a nő teljesen elégedett volt a sepréssel és felmosással. Nem volt szüksége porszívóra.

Aztán kiderült a férje valódi szándéka – azt mondta, hogy a porszívóra a garázsában van szüksége, mivel a készülék száraz és nedves felületen egyaránt működött. Azt is bevallotta, hogy már kipróbálta azt, mielőtt becsomagolta volna, és nagyon elégedett volt vele.

A nő annyira rosszul érezte magát a meggondolatlan ajándék miatt, hogy aznap este inkább a nappaliban aludt, a férje azonban nem értette, miért olyan dühös, és kijelentette, hogy egy ajándéknak az egész család hasznára kell lennie, nem csak egyetlen személy kívánságát kell teljesítenie.

A nő a következő évben méltó bosszút állt a férjén. Amikor a férfi megpillantotta a hatalmas dobozt a fa alatt, felcsillant a szeme, és még izgatottabb lett, amikor megtudta, hogy ez az ő ajándéka. Amikor azonban kinyitotta a dobozt, döbbenten látta, hogy tele van vécépapírral.

„A karácsony nem arról szól, amit mi magunk szeretnénk, hanem amire nekünk, mint családnak szükségünk van, vagy amit használni tudunk” – idézte egy évvel korábbi szavait a felesége.

A férfi az egész családnak panaszkodott az „ajándékáról”, de mindenki, még a testvérei is azt mondták, hogy megérdemelte, amit kapott.

A nő merész lépése sorsfordítónak bizonyult a családjukban, és azóta egyetlen férj sem mert háztartási eszközt vásárolni a feleségének. De a fórum felhasználói is értékelték a nő bosszúját, és néhányan saját hasonló tapasztalataikat is megosztották. Egy nő például elárulta, hogy a férje egy ébresztőórát adott neki karácsonyra, mert a férfi ébresztőórája korábban elromlott.

Olyanok is vannak azonban, akik csak megviccelik szeretteiket egy-egy rossz ajándékkal: egy nő például elmesélte, hogy az apósa látszólag egy felmosót ajándékozott a feleségének, amitől a nő először ki is borult, de amikor kibontotta, észrevette, hogy egy nyaklánc lóg a felmosó nyelén.

Az egyik hozzászóló pedig megkérdezte az eredeti történet megosztóját, mi lett a bosszúja eredménye, mire a nő bevallotta, hogy a férje ezután soha többé nem adott neki ajándékot, és két évvel később meghalt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek