Egy törökországi üzletembernek, Galip Ozturknak 30 gyermeke van, és közülük 21-en ugyanabban az évben születtek. Galip Ozturk és 24 éves párja, Kristina 143 ezer fontot költött arra, hogy megvalósítsa legnagyobb álmát. Mindketten 105 gyereket szeretnének!

A férfi, aki egy év alatt 22 alkalommal lett apa: feleségével 105 gyereket szeretnének

A szépen gyarapodó családot az 57 éves milliomos üzletember tartja el. A Forbesnak adott interjújában Galip elárulta, hogy egy régebbi kapcsolatából még van 9 gyermeke.

„Mindenik gyermekem Törökországban él, és dolgozik. A legkisebb 12 éves, a legidősebb pedig 34 éves. A 12 éves fiam is dolgozik, zöldséget és tojást árul. Fiaim és lányaim segítenek a cégeim irányításában. Nagyon energikusak, szeretnek dolgozni, idővel egyre jobbak lesznek. Néhányuk a turizmus területén dolgozik, míg mások a pénzügyi szektorban tevékenykednek” – mondta az üzletember.

Kristina és Galip Ozturk szerelmi története

Az orosz származású Kristina Batumiban találkozott először Galippal. Ekkor járt először külföldön, és kissé izgult, hogy milyen lesz a találkozás a leendő férjével.

Kristinának is van gyereke már egy korábbi kapcsolatából, egy hatéves kislánya. Kristina és Galip első gyermeke, Mustafa egy béranya segítségével a tavaly született, és ekkor döntöttek úgy, hogy nem hagyják abba.

“Gyerekkorom óta én és a férjem is nagy és boldog családról álmodtunk. Így miután találkoztunk, nekifogtunk, hogy megvalósítsuk az álmunkat” – mesélte Kristina.

Kristina és Galip minden várandós béranyának fejenként 7700 fontot fizetnek, és főállású dajkákat alkalmaznak, akik havonta 500 font fizetést kapnak. Jelenleg 16 bébiszitterük van.

A dajkáknak, akik a gyerekszobák mellett laknak, különleges beosztásuk van: négy napig folyamatosan dolgoznak, a következő 2 nap pedig szabad. Saját konyhájuk is van, ahol kedvük szerint főzhetnek.

A szülők hetente 20 nagy csomag pelenkát és 53 tartályt babatápszert vásárolnak.

“Hetente körülbelül 3500-4200 fontot költünk minden gyerekre, csak az alapvető szükségletekre. Néha többet, néha kevesebbet” – mondta Kristina.

Nemrég adta hírül a The Sun, hogy megszületett a pár 22. közös gyermeke is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.