OtthonA Feng Shui és a Szerelem

A Feng Shui és a Szerelem

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Valentin-nap közeledtével, talán mindenki jobban rákapcsol az érzelmi életének a felpezsdítésére. Ha meg nem, itt az ideje, hogy egy kis varázst vigyél a hétköznapjaidba, csak úgy, a Feng Shui tanításai szerint.

szerelmespar

Az ősi kínai művészet nemcsak arra jó, hogy felszabadítsd a pozitív energiát, és utat biztosíts számára a lakásban, hanem arra is, hogy magadhoz csalogasd a szerencsét – a szerelemben. Biztosan jól fog egy kis boldogító áramlat, akár kapcsolatban vagy, akár egyedülálló! Az alábbiakban mégis inkább a szinglikhez szólunk, hogy felvirágoztathassák szerelmi kapcsolataikat. De jótanácsként szolgálhatunk azon párkapcsolatban élőknek is, akik a Feng Shui technikáival javítanának szerelmi viszonyaikon:

1. Kerüld a rendetlenséget

– ha azt szeretnéd, hogy rádtaláljon a szerelem, helyet kell teremtened magad mellett egy második személy számára. Szabadítsd hát fel a polcokat azzal, hogy a fölösleges dolgokat kiiktatod róluk, így helyet biztosítasz a várt vendégnek a lakásodban. Sőt, képzeld el, hogy az üres helyek lassan megtelnek a szeretett személy dolgaival! Amennyiben rendetlenség van a hálóban, az energiák lelassulnak, és az áramlatok gyengékké válnak. Ha azt szeretnéd, hogy akadály nélkül működjön a dolog, próbálj meg rendet tartani.

2. Dobd ki a negatív dolgokat

– a téged körülvevő képek, tárgyak hatással vannak az életedre, anélkül hogy ez tudatosulna benned. Ezért szabadulj meg valamennyi olyan tárgytól, amely negatív érzelmeket ébreszt fel benned, vagy fájó emlékeket. Így nincs mit keresniük a lakásban a volt szerelmed holmiai, a tőle kapott tárgyak, fényképek sem. Továbbá akaszd le azokat a festményeket is, amelyek az egyedüllétet, szomorúságot, háborút, egyéb kellemetlen eseményeket rekonstruálják, és tedd el szem elől a hasonló jellegű műalkotásokat is. Ezáltal szertefoszlik körülötted a negatív energia, és helyet kap a béke és boldogság.

3. Biztosíts utat

– győződj meg afelől, hogy úgy a bejárati, mint a hálószoba ajtaja akadálymentesen nyílik, anélkül hogy nyikorogna vagy bármibe is beleütközne. Ezáltal engeded szabadon az energiát, amely korlátok nélkül közlekedhet, serkentve az érzelmi életed. Továbbá arról is bizonyosodj meg, hogy valamennyi világítótest működik, és nincsenek a lakásban sötétben maradó helyiségek, szegletek.

szerelem

4. Helyezd ideális pozícióba az ágyat

– ha az ágy egyik oldalát a falnak tolod, visszafogva vagy korlátozva érezheti magát az, aki a belső oldalon alszik. Ezért, ha teheted, költöztesd úgy az ágyat, hogy annak mindkét oldala egyenlő távolságra legyen a faltól. Az ágy ideális helye az ajtó ellenkező irányában van, de semmiképp sem egyvonalban azzal. Amennyiben nem látsz rá az ajtóra az ágyból, függessz egy türköt a falra úgy, hogy annak tükörképében láthasd, ki nyit be éppen.

5. Dekorálj romantikus elemekkel

– az ággyal szemben lévő falra, valamint a szoba bejáratából rád köszöntő oldalra helyezz romantikus festményeket, fényképeket, különféle műalkotásokat, díszítő elemeket, párban. Egy kör alakú tükör is tökéletes dísz, ugyanis az egységet szimbolizálja. Ugyanakkor jó, ha az általad választott dekorációk a szerelmet, a boldogságot jelképezik vagy illusztrálják, mint például egy madár-pár, virágkompozíciók vagy a kerek tükör. Ezek mind a határtalan szerelem és a kölcsönös tisztelet és bizalom szimbólumai.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek