Kuriózum„A feleségem dühös, amiért az apám 'megzavarta' a nászutunkat, de miattunk volt...

„A feleségem dühös, amiért az apám ‘megzavarta’ a nászutunkat, de miattunk volt ott, és megsajnáltam”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nőt feldühítette, hogy apósa félbeszakította a nászútjukat, de a férje szerint az apjának jó oka volt arra, hogy megjelenjen, és nem érti, miért akkora probléma ez.

A friss házasok általában alig várják, hogy elutazhassanak a nászútjukra, és végre eltölthessenek egy kis időt kettesben. Valószínűleg arra vágynak a legkevésbé, hogy az anyósuk vagy apósuk megzavarja ezt az idillt, ennek a párnak az esetében azonban úgy tűnik, ennél valamivel árnyaltabb a helyzet.

A férfi a Redditen mesélte el a történteket, és kíváncsi volt arra, vajon mások szerint is ő tévedett-e, ahogy azt a felesége gondolja.

„26 éves férfi vagyok, és nemrég házasodtam össze a feleségemmel, aki 24 éves. Úgy döntöttünk, hogy a nászutunkon egy hetet a szüleim nyaralójában töltünk, majd az ő hajójukkal teszünk egy utat a legközelebbi kikötőig” – írta a férfi.

„Amíg a nyaralóban voltunk, akadt egy kis probléma a hajóval. Nem volt komoly a dolog, de elmondtam apámnak, és ő ragaszkodott hozzá, hogy odajön megjavítani. Azt mondta, mindössze néhány órát marad, aztán magunkra hagy minket.

Elmondtam a feleségemnek, aki vonakodva beleegyezett, mert végül is az apám hajójáról volt szó. Szóval apám megérkezett, és megjavította a hajót, én pedig rosszul éreztem magamat, hogy csak így elengedjem, ezért felajánlottam, hogy elviszem ebédelni.

Rosszul éreztem magamat, hogy két órát vezetett azért, hogy megjavítsa a hajót, azért, hogy mi használhassuk, és meg akartam köszönni neki egy ebéddel és néhány sörrel. Elmentünk megebédelni, és két óra múlva visszaértünk.

Az apám ezután hazament, mi pedig folytattuk a nászutunkat. A probléma az, hogy amikor hazaértünk, a feleségem panaszkodni kezdett, amiért hagytam, hogy az apám megszakítsa a nászutunkat, és elmentem vele ebédelni” – magyarázta a férfi.

„Nem gondoltam, hogy ez probléma, mivel az ő tulajdonáról volt szó, és azért tett erőfeszítést, hogy mi jobban érezhessük magunkat. Úgy érzem, ez nem olyan nagy gond. Valóban én lettem volna a szemét?” – kérdezte a férfi, akit meglepett felesége reakciója.

A felhasználók gyorsan a férj védelmére keltek, mondván, az apja szívességet tett nekik, és a feleségének is hálásnak kell lennie ezért.

„Egyáltalán nem zavarta meg a nászutatokat, azért ment oda, hogy segítsen nektek, és te köszönetképpen elvitted ebédelni. Én nem látok ebben semmi rosszat” – írta az egyik válaszadó.

Egy másik hozzászóló pedig megjegyezte, hogy ez sokkal inkább a férfi feleségét minősíti, és talán érdemes lenne figyelmeztető jelként értékelni a viselkedését.

„Egyáltalán nem voltál szemét. Az ő házában voltatok, és azért ment oda, hogy megjavítsa a saját hajóját, hogy ti használhassátok” – erősítette meg egy harmadik felhasználó is.

„Két órát autózott, hogy megjavítsa, és ez további 2 óra haza utat jelentett a munka után. Egy ebéd és néhány sör még akkor sem számít soknak, ha éppen a nászutatokon voltatok” – hangsúlyozta egy negyedik kommentelő is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek