LélektárA Fekete Hold május 22-én megváltoztatja a sorsunkat: itt meghúzzuk a vonalat,...

A Fekete Hold május 22-én megváltoztatja a sorsunkat: itt meghúzzuk a vonalat, és mindent újrakezdünk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az élet nem bonyolult. Mi tesszük azzá, túl sok értelmetlen vágyakozásunkkal és hiábavaló gondolatainkkal.

Május 22-én 20:39-kor Fekete Hold köszönt ránk az Ikrek jegyében, és ez olyan időszakot jelöl, amikor sok aktivitásra számíthatunk az Univerzum részéről.

A Neptunusz, a Vénusz, a Szaturnusz és a Merkúr felszabadítják energiáikat. A Plejádok, (Fiastyúk) kapuja, amely május 16-án megnyílt, most megszilárdul a Fekete Hold hatása alatt.

Hogy kezeljük az érzéseinket?

Mindazok az események, amelyek most végbemennek, kezdetben nagyon nehéznek tűnhetnek, úgy érezhetjük egyenesen elfogadhatatlanok, és nem tudunk velük együtt élni, mégsem fogják túlterhelni a lelkünket és az elménket. Felhasználhatjuk a körülöttünk lévő energiákat, hogy pozitívan befolyásoljuk az életünk útját.

Az Újhold egyben egy új kezdet is, így ezt az időt felhasználhatjuk arra, hogy új fejezetet indítsunk az életünkben, változásokat eszközöljünk az élet bármelyik területén, végre önmagunkat helyezzük előtérbe mások helyett, és megküzdjünk a saját boldogságunkért.

Itt az ideje, hogy a lelkünk mélyére pillantsunk, és feltegyük magunknak a kérdést: vajon milyen jövőt szeretnénk magunknak. Ne feledjük, hogy később majd learatjuk a most elvetett magok gyümölcsét.

A Fekete Hold a sötét égbolton jelenik meg. Ideje, hogy úgy gondoljunk a sötétségre, mint a teremtés pillanatára. Itt az idő, hogy útjukra engedjük az álmainkat az Univerzumban, és hagyjuk, hogy a Teremtő irányítson bennünket.

A sötétség ijesztő lehet ugyan, de emlékeznünk kell rá, hogy a bizonytalanság, amit magával hoz, csak a változás jele. Rajtunk múlik, hogy milyen lesz ez a változás. Hatalmunkban áll megválasztani a kívánt átalakulást, és az is, hogy hagyjuk, hadd irányítsa a Hold a lépéseinket.

Az Újholdat az Ikrek hatása befolyásolja: lelki nyomást és állandó izgalmat érezhetünk ebben az időszakban, egyfajta konfliktus alakulhat ki az elménk és a lelkünk között. Zavarral, félelemmel kell majd szembenéznünk, néha reménytelennek, vagy akár elveszettnek is érezhetjük magunkat. De nincs ok az aggodalomra: az éjszaka hosszúra nyúlhat ugyan, de utána mindig felkel a Nap, és az új nap új kezdet, új lehetőség az életben.

Itt az ideje, hogy elhatározzuk magunkat

A sötét égbolt az Ikrek jegyében beköszöntő Fekete Hold alatt ideális lehet arra, hogy meghatározzuk a szándékainkat a jövőre nézve. Ha valóban hiszünk abban, amit tenni akarunk, akkor össze kell szednünk a bátorságunkat, és lépnünk kell, ne várjunk ölbe tett kézzel a sült galambra. Bízzunk önmagunkban, és folytassuk az életünket. Nem kell megterveznünk az egész életünket, elég, ha csak arra a részére összpontosítunk, amit meg akarunk változtatni. Az Univerzum arra kér bennünket, hogy legyünk türelmesek, és hagyjuk, hogy a Fekete Hold érvényesítse a maga varázsát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek