HoroszkópA február 12-i Újhold hatalmas változásokat hoz ennek a 3 csillagjegynek

A február 12-i Újhold hatalmas változásokat hoz ennek a 3 csillagjegynek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vajon te is a szerencsések közé tartozol?

A februári Újhold tökéletes alkalom arra, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, egy kicsit felrázzuk a dolgokat, és innovatív projektekbe kezdjünk, mert a változás szele most erősebb, mint valaha.

Az Újhold a Vízöntő jegyében köszönt ránk, ami egy statikus levegő jegy. Ezekben a pillanatokban a Vízöntő átalakulásra, újdonságokra, döntésekre, bátorságra ösztönöz, valamint arra, hogy merjünk másként gondolkodni. A dolgok intenzívebbé válnak, mert a Holdat nemcsak a Vízöntő kíséri, hanem 6 másik, erőteljes hatású égitest is, amelyek felerősítik az energiákat.

Lássuk, melyik az a 3 csillagjegy, amelyik ebben az időszakban hatalmas átalakulásokra számíthat.

Bika

Ez a mostani Újhold pozitivitást és előrelépést hoz a karrieredben, úgyhogy csodálatos újdonságokra, érdekes javaslatokra és egyedi együttműködésekre számíthatsz. A szakmádban most rendkívül erőteljes érzéseket tapasztalhatsz. Lehetséges, hogy hirtelen erőteljes vágyat érzel olyan döntések meghozatalára, amelyek anyagi biztonságot nyújthatnak neked. Ugyanakkor az is lehet, hogy szívesen felfedeznél új dolgokat, új helyeket.

Az is megtörténhet, hogy most egy teljesen új karrierre vágysz. A Mars, ez a célorientált égitest, most merész vállalkozásokra vezet a munkahelyeden. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy új dolgokat próbálj ki, és elindulj egy új úton.

Oroszlán

Ha az Oroszlán jegyében születtél, még fel kell épülnöd a januári intenzív Telihold után, de fel kell készülnöd egy újabb érdekes időszakra is. A következő hetek nagyban megváltoztatják a kapcsolataidat a körülötted lévő emberekkel – különös tekintettel azokra a kapcsolatokra, amelyekben fontos kötelezettségeket vállaltál és a párkapcsolatodra.

A Merkúr retrográd vegyes jelzéseket küld, ezért lehet, hogy kicsit idegesebb vagy, és kommunikációs problémáid lehetnek a kapcsolataidban, az is lehet, hogy nyílt konfrontációba keveredsz. De ha nyugodt maradsz, minden helyzetet meg tudsz oldani különösebb stressz nélkül. A csillagok ugyanakkor lehetőséget kínálnak arra is, hogy új embereket ismerj meg, és fontos új szakmai kapcsolatokat alakíts ki. Maradj nyitott az új kapcsolatok irányában.

Vízöntő

Ez az Újhold rendkívül erős hatással lesz rád. A csillagok azt tanácsolják, hogy készülj fel, mert hihetetlen változásokat fogsz tapasztalni a magánéletedben.

A kozmikus átalakulás extra hatalmat ad a kezedbe. Lehetőséged lesz megbékélni a múlttal, és, ami a legfontosabb: örömet és boldogságot találsz a jelenben. Merd követni az álmaidat, és hozz meg néhány fontos döntést, amelyek segíthetnek, hogy elindulj egy új, különleges lehetőségekkel teli úton.

A magánéletedben lehetőséged lesz megoldani a kisebb konfliktusokat a pároddal, és az is lehet, hogy megtehetitek a következő lépést a kapcsolatotokban. Ha egyedül vagy, a csillagok különleges meglepetéssel készülnek a számodra, és az utadba sodornak valakit, aki azonnal meghódítja a szívedet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek