LélektárA dal, ami segít abban, hogy felszabadítsd a lelked az összes, ebben...

A dal, ami segít abban, hogy felszabadítsd a lelked az összes, ebben az évben felhalmozott negatív energiától

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szabadulj meg a negatív energiáktól! Ezt az ősi dalt hallgatva sikerülni fog!

Alább található egy videó, amelyet ha elindítasz, egy ősi dallam fog felcsendülni, ami tulajdonképpen egy mantra, amely a Nap tiszteletét énekli meg, ennek neve Om Japa Kusuma.

Ez a mantra hatékonyan képes enyhülést hozni a stresszes, szorongó hétköznapokban, és nem csak a lelked tisztul meg a negatív, ártó energiáktól, hanem a tested, az elméd, valamint a lakásod is.

Mit kell tenned?

Minden egyes alkalomkor, mikor úgy érzed, hogy pihenned, lazítanod kell, vagy szeretnél közelebb kerülni az Univerzumhoz, játszd le ezt a mantrát. Akkor is ajánlott meghallgatni ezt az ősi dallamvilágot, miután kitakarítottad a lakásodat.

Nyisd ki az ablakokat, engedd beáramolni a friss, üde levegőt, és amint behatol az oxigéndús levegő, úgy távoznak az ablakon keresztül a rossz energiák, amelyek képesek akár megbénítani az életedet, depressziót, szorongást okozva.

A mantra hallgatásával beengedjük a Nap pozitív, mindenható energiáit, ami nem más, mint Surya égitest energiája, legalábbis így tartja az ősi védikus hit. Rendszeresen alkalmazd ezen mantra pozitív, gyógyhatását, és az életed harmonikusabb lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek