LélektárA cigánykártya és az önmegvalósító jóslatok. Tények és tévhitek, amit tudnod kell...

A cigánykártya és az önmegvalósító jóslatok. Tények és tévhitek, amit tudnod kell mielőtt kártyavetőhöz fordulsz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor döntéshelyzetbe kerülünk és választanunk kell, hajlamosak vagyunk beindítani az elme gépezetét és napokig, hetekig, esetleg évekig agyalni a számunkra legjobb döntés meghozatalában. Persze mindenki átélt már ilyen élethelyzetet, így nem újdonság legtöbbünk számára, hogy milyen játszmák zajlanak ilyenkor bennünk.

ciganykartya

Kételyek, félelmek, alaptalan vágyak, vagy hamis remények, halogatás, önigazolás, önmarcangolás, és végeláthatatlan kérdések halmaza feleletek nélkül:

..mi lesz ha, ..?
..hogyan alakul akkor ha,..?
..És ha nem jól döntök..?

Mivel sokan nem bíznak a bennük rejlő intuitív bölcsességben, bizonytalanok és önbizalom hiányosak, elkövetik azt a hibát, hogy kívülről várják a megoldást. Hiszen így kényelmesebb, más majd megmondja nekem, más majd útbaigazít.

Ilyenkor jól jön egy jósnő és egy csomag cigánykártya, valóban?

Lássuk, milyen módon segíthet ez a döntés meghozatalában és milyen veszélyeket rejtegethet?

Úgy gondolom, elsősorban van egy pár igazán fontos tisztázandó fogalom(zavar) ezzel a módszerrel.

A cigánykártya évszázadok óta rejti szimbólumok formájában az élet megannyi útjelző kövét, emberi érzések és élethelyzetek átfogó sokaságát. A szimbólumok használata nagymértékben segít abban, hogy olyan információkhoz jutassa (a tudatalatti és az archetipális rendszer által) a vele kapcsolatba kerülőt, amely a racionális elme tekintete elől el van rejtve.

A kártya így eszközzé válik sorsunk megismerésében és feltérképezésében, amennyiben szakavatott kezekbe kerül.

Sok laikus “hályogkovács” módjára veszi kézbe a kártyát és irányítja, maga vagy más sorsát vakon amennyiben nem rendelkezik megfelelő tudással és tapasztalattal ennek használatában.

A kártyavetőnek tiszta csatornának kell lennie, ami azt jelenti, hogy nem szabad belevinnie saját EGO-jának, elképzeléseinek, vágyainak, félelmeinek a hordalékát, hiszen akkor nem a kártya beszél hanem a kártyavető személyiségéből fakad minden iránymutatás.

A kártyavetőnek ehhez nagyon jól kell ismernie az élet alapvető törvényeit, a szellemi törvényeket (ezt nem tanítják az iskolában) és nem árt – sőt tanácsos – hogy legyenek alapvető pszichológiai ismeretei, ismerve egy-két pszichoterápiás elemet és a tanácsadás keretfeltételeit.

Láttam már sok olyan problémával küszködő személyt, akinek csúnyán mondva „sáros gumicsizmával taposott bele lelkébe” a szakavatatlan kártyavető, megnyitva olyan lelki tartalmakat, amelyet, utána nem volt szakképzettsége kezelni.

Legyünk óvatosak!

Amikor szembesülsz a kártya jövendölésével és félelem vezérel az egy olyan rezgés, amely önmagából fakadóan nagy valószínűséggel vonzza be a félelem tárgyát Önmegvalósító jóslattá válva.

Ne feledd lelked a legszebb kincsed, soha ne add szakavatatlan kezekben. Hallgass az intuíciódra, a belső bölcsességedre, és ha bármilyen féle kellemetlen érzést sugall a módszerrel vagy a kártyavetővel kapcsolatban inkább ne válaszd ezt az utat a sorsod megismeréséhez.

Egy igazi kártyavető tiszta csatorna, intuitív, szelíd szeretettel és bölcsességgel közvetíti a szimbólumok üzenetét rávilágítva a helyzetben rejlő megannyi kibontakozni vágyó lehetőségre. Nem kész tényként jövendőt mond és ezáltal szinte megváltoztathatatlanná teszi sorsod irányát, hanem Jó-sol és arra ösztönöz, hogy a számodra legjobb döntést hozd meg.

Ezáltal válik a cigánykártya bölcsessége, egy jó kártyavető és te, mint kérdező egységes Egésszé ráhangolódva azokra a lehetőségekre, amit a sors rejteget.

Visszatérve a vezérgondolathoz a döntést azonban neked kell meghoznod. A legjobb döntés mindig a meghozott döntés a legrosszabb meg az, amit nem vagyunk képesek meghozni.

Bárhogy is döntesz és bármilyen sors is várjon rád csendesedj el és hallgass a szívedre mert az mindig megsúgja a helyes választ. Amikor sorsoddal összhangban van a döntésed kellemes melegség és felszabadultság érzetet ad a szívednek, ha meg olyan döntést hozol, ami nem egyezik az életutaddal vagy megszegi az alapvető szellemi törvényeket akkor a szíved lelkiismereted hangja által jelez.

És most meghívlak egy képzeletbeli játékra. Itt van az alábbi 3 szimbólum a cigánykártyából és arra kérlek, hogy írd meg kommentben hogy mi az, amit számodra egyénileg egy-egy szimbólum jelent, vagy hogy hogyan van az jelen az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek