KuriózumA bűvös kütyü, ami háborút indított

A bűvös kütyü, ami háborút indított

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A világ nem napról napra, hanem percről percre változik ma már, és az is több, mint bizonyos, hogy a magamfajta gyerekek a későbbiekben nem pofont kapnak az apjuktól, hanem iPhone-t.

Az Apple cég, élén az általam is nagy tiszteletnek örvendő Steve Jobs-al, pár évvel ezelőtt nyilván nem sejthette, hogy a valaha látott leghosszabb és legkomolyabb tech-háborút fogják kirobbantani felsőkategóriás készülékeikkel.

Pedig ez ma már tény (és történelem!), de miben áll az iPhone sikerének titka?

Furcsa, de félig-meddig hozzáértőként az okostelefonok és táblagépek megjelenése óta figyelemmel kísérem a híreket, mégsem értek valamit.

Itt van a legújabb Apple táblagép, a sima iPad. Megjelenését követően rögtön feltűnt az embereknek, hogy csúnyán melegedik, mégis viszik mint a cukrot. Ott volt egy korábbi modell is, ami konkrétan bal felől annyira melegedett, hogy nem lehetett kézben tartani, mégis vitték mint a cukrot (és fifikásan annyival elintézték a problémát, hogy: bal felől nem szabad megfogni!), továbbá ott van az is, hogy az iPhone és iTunes által jól kiépített rendszer pénzbe kerül, kevésbé személyreszabható, mégis mégis mégis… Ezen felül a sima iPad-et a mezei felhasználók nem is tudták megkülönböztetni korábbi modellektől, és csuklóból lehordták, hogy biztos egy korábbi modell, és azért vacakol…

Mivel én ugyan nem fogok neki aláásni akár iPhone, akár Galaxy, akár HTC tulajdonságokat és modelleket, annyit azonban leszűrtem, hogy az iPhone valamilyen bűvös módon a presztízzsel ötvöződött Jobs úr áldozatos munkájának hála.

Mi történik itt tulajdonképpen, ha mindezen hátrányok ellenére is sikeres, és sorra dönti saját vállalati rekordjait az Apple?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek