OtthonA bőséget bevonzó Feng Shui-módszer! Így alakítsd át a pénztárcád, hogy még...

A bőséget bevonzó Feng Shui-módszer! Így alakítsd át a pénztárcád, hogy még több pénzed legyen!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A pénztárca a pénz lakása, ezért bármennyire hihetetlenül is hangzik, ha a 10-esek, 20-sok nem érzik jól magukat benne, akkor szeretnének továbbállni, azaz ilyenkor olyan energiák keletkeznek, amelyek pénzköltésre ösztönöznek. A pénz azokhoz az emberekhez vonzódik, akik tisztelettel bánnak velük.

penztarca

A pénztárca kiválasztása

Az a legjobb pénztárca, amely kellőképen tágas, van hely az aprónak és a papírpénznek is, de szét vannak választva, nem egy helyen tartják őket. Olyan pénztárcát válasszunk, ahol a papírpénzek jól el tudnak férni, teljesen kisimítva, egyenesen fekhetnek, hiszen az nem jó, ha össze vannak hajtogatva, akkor nem érzik jól magukat. Az is jó, ha van elég szabad hely a tárcában, mivel ez szimpatikus szempont a pénz számára, így több fizetőeszközt vonzhatunk be. Az is fontos, hogy tetsszen a buksza, hogy jó érzés fogjon el, ha rápillantunk. Ha viszont már eléggé elhasznált állapotba került a buksza, gyorsan vásároljunk egy újat, egy tetszetőset.

A pénztárca színe

A színeknek önmagukban energiahordozó hatásuk van. A Feng Shui szerint a legjobb, ha a pénztárcánk fekete, vagy vörös színű. A vörös szín ugyanis a hírnév, a siker, na és a bőség színe. A nap és a tűz energiát tárolja magában, Kínában és Indiában pedig a boldogság színe, és persze nálunk a szerelemé, a romantikáé.

A nyereség, az üzleti siker, a bőség színe pedig a fekete, a Feng Shui is ezt ajánlja a leginkább.

A szürke is megfelelő pénztárca-szín, ahogyan a zöld is, ezek mind a bőség, a szerencse színei. Ha viszont egy rózsaszín, vagy a lila színű buksza nyeri el tetszésünket, azt is megvásárolhatjuk.

Mit tegyünk a tárcánkba?

A Feng Shui előírásai szerint, ahogy a családtagok képeinek semmi keresnivalójuk a hálószobában, úgy a pénztárcában sincs. Ott csak és kizárólag a pénznek van a helye. Ne tartsuk ott a számlákat, nyugtákat, jegyeket, hanem legalább hetente szabaduljunk meg ezektől a papírfecniktől, és csak a pénznek hagyjunk helyet. Illetve a bankkártyáinkat is tároljuk ott, hiszen a Feng Shui szerint ez is bevonza majd a bőséget.

A pénztárca tárolása

Egy biztonságos, de tágas helyen tároljuk a bukszánkat, a lényeg, hogy a benne lévő pénzünk is azt érezze, hogy vigyáznak rá.

Egyéb tanácsok:

  • mindig legyen némi pénz a bukszában, az nem jó, ha üres, úgy nem fog bevonzani több pénzt
  • még a jogosítványt se tartsuk ott, de a személyigazolványunkat se
  • tartsunk rendet a tárcánkban
  • tartsunk benne egy szerencsepénzt

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek