LélektárA bolygók állása káoszt okozhat idén nyáron! Ha kíváncsi vagy az okokra,...

A bolygók állása káoszt okozhat idén nyáron! Ha kíváncsi vagy az okokra, itt minden részletet megtalálsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Te is gyakran úgy érzed, hogy az idei nyári szabadságolásokat, kirándulásokat egyre nehezebb megszervezni? Ez nem is csoda, hiszen számtalan bolygó tartózkodik ezen a nyáron retrográd mozgásban, ami valódi felfordulást okoz.

A bolygók állása káoszt okozhat idén nyáron! Ha kíváncsi vagy az okokra, itt minden részletet megtalálsz!

Ha egy bolygó retrográd mozgásban van, akkor megváltozik az energiája is, amelyet az emberek fele küld. Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy milyen hatással vannak ezek a bolygók a mindennapi életre.

1. Szaturnusz retrográd mozgásban: április 17-től szeptember 6-ig

Nem jó hír, ha a Szaturnusz retrográd mozgásba kezd, mert minden a feje tetejére fog állni. De egyben egy tisztulási folyamat beindításáról is gondoskodik, mert rájöhetsz arra, hogy mi történik igazából az életedben. Ezen időszak révén felismerheted a kétszínű embereket, ami azért jó, mert így tudod, hogy ki játssza meg magát, és ki nem. Ebben a periódusban meg kell tanulnod azt, hogy csak akkor léphetsz tovább az életben, ha leszámolsz a múltaddal. A retrográd mozgásban lévő Szaturnusz arra is megtanít, hogy vállalj felelősséget a tetteidért, és ha kedves, együttérző vagy másokkal szemben, ezt a pozitívumot vissza fogod kapni.

2. Chiron retrográd mozgásban: április 17-től szeptember 6-ig

A Chiron bolygó a gyengédség, a sebezhetőség, az erő és az együttérzés jelképe. A bolygó jelenléte az életedben arra kényszerít, hogy szembenézz a félelmeiddel, az átélt traumáiddal, és legyőzd a benned lévő frusztrációt, magányérzetet. A retrográd mozgásban lévő Chiron arra késztet, hogy csak a pozitív dolgokat, energiákat vedd észre, kerüld a konfliktusokat, az agresszív viselkedést, és törekedj a belső béke, a harmónia kialakítására.

3. Plútó retrográd mozgásban: április 22-től szeptember 30-ig

Egyedi energiákat hordoz magában a Plútó, de ha retrográd mozgásban van, akkor mérgező gondolatok felerősítésére és az időérzék kiesésére is számíthatsz. A negatív energiák legyengítenek, így nem tudsz tisztán gondolkodni, és félő, hogy hibás döntéseket fogsz hozni. Azonban az legalább biztató, hogy az említett időszakban meg fogod érteni a sötét gondolataid hátterét, és az is tudatosul benned, hogy nem kell szégyenkezned, ha rád törnek a negatív gondolataid.

4. Mars retrográd mozgásban: június 26-tól augusztus 27-ig

A Mars közelebb került a Földhöz, és ezért jóval fényesebben tündöklik. Mivel a Mars a háború, a csata, a maszkulin erő jelképe, ezért a következő időszakban felerősödnek ezek az energiák, így ne lepődj meg, ha konfliktusok robbannak ki. Igyekezz kerülni a nézeteltéréseket, az indulatosságot, mert ezek mind olyan energiák, amelyek megnehezítik, lehúzzák az életedet.

5. Neptunusz retrográd mozgásban: június 18-tól november 24-ig

Ez a retrográd mozgásban lévő bolygó sok felfordulást okozhat azoknak az életében, akik nagylelkűek, könnyen megbocsátanak és jószívűek másokkal. Ez a bolygó ráirányítja a figyelmed azokra az életterületekre, amelyek javításra, gyógyításra szorulnak. Lehetőséged lesz arra is, hogy megteremtsd magad körül a harmóniát, a jólétet, a pozitív érzéseket. Ugyanakkor segít abban is, hogy tisztán lásd a helyzetedet, és jobban érzékeld a reális eseményeket.

6. Merkúr retrográd mozgásban: július 26-tól augusztus 19-ig

Évente akár háromszor is retrográd mozgásba kezdhet a Merkúr, felfordítva fenekestül a legtöbb ember életét. A Merkúr az értelemre, a kommunikációra, az utazások megtervezésére van leginkább hatással. Több bosszúságra is számíthatsz a következő hetekben, mert a Merkúr hajlamos összekuszálni a szálakat. Gyakran összeomolhat a telefonszolgáltatás, az emailek nem jutnak célba, félreértésekre, hibákra számíthatsz. Amit tehetsz, hogy nagyon odafigyelsz minden részletre, valamint nem ítélkezel elsőre.

7. Uránusz retrográd mozgásban: 2018. augusztus 7-től 2019. január 6-ig

Az Uránusz kreatív, intuitív lehetőségeket tartogat számodra, és arra ösztönöz, hogy fogj neki az álmod megvalósításának, mert ez fog feltölteni pozitív energiával, örömmel, amiért érdemes minden reggel felkelned. Ez a bolygó arra késztet, hogy találd meg azt az utat, amely elvezet téged a boldogságig, valamint a beteljesülésig, hiszen azért születtél le erre a Földre, hogy békés, nyugodt életed legyen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek