KuriózumA boldogtalan férjek 8 leggyakoribb panasza a feleségükkel kapcsolatban

A boldogtalan férjek 8 leggyakoribb panasza a feleségükkel kapcsolatban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy házasságban sokféle probléma merülhet fel, de egy kapcsolati tanácsadó szerint vannak olyan panaszok, amelyek annyira gyakoriak, hogy érdemes azokat kiemelni. A szakértő arra figyelmeztet, hogy ha nem vagyunk elég óvatosak, ezek a buktatók könnyen leküzdhetetlen akadályokká válhatnak, amik tönkreteszik a kapcsolatot. A jó hír azonban az, hogy képesek vagyunk javítani a helyzeten, ha időben észrevesszük a problémát.

A boldogtalan férjek 8 leggyakoribb panasza a feleségükkel kapcsolatban – írja a YourTango.

1. Állandóan rosszkedvűnek tűnik

Amikor a férjével beszél, a hangja tele van negativitással, lenézéssel és kritikával.

Ha a férfi megpróbálja kifejezni a panaszait vagy aggodalmait a házassággal kapcsolatban, a nő dühösen védekezni kezd, és ahelyett, hogy meghallgatná, rá hárít minden felelősséget.

2. Állandóan nyaggatja és irányítani próbálja a férjét

Amikor férjének van egy szabad pillanata, azonnal ráparancsol, hogy javítson meg valamit a ház körül. Ha a férfi elmegy szórakozni a barátaival, folyamatosan üzenetekkel bombázza, és azt kérdezgeti, mikor ér haza.

Alapvetően a zsémbes, mindent irányítani próbáló főnök női változata.

3. Elhárítja a férje közeledését

Ha a férje kacéran rákacsint, csak a szemét forgatja válaszul. Ha megpróbál közeledni hozzá az ágyban, a másik oldalára fordul. Azon a ritka alkalmakkor, amikor mégis beadja a derekát, látszik rajta, hogy egyáltalán nem élvezi az együttlétet, és csak azt várja, hogy vége legyen.

4. Elhanyagolja magát

Felhagy a testedzéssel, elkezd melegítőnadrágban járni, összességében véve elveszíti az energiáját és a lelkesedését az élet iránt.

A szakértő szerint ez ugyan önmagában nem tartozik a leggyakoribb panaszok közé a férfiak részéről, de az a nő, aki nem érzi magát vonzónak, sokszor érzelmileg is befelé fordul, ez pedig már olyasmi, ami miatt a férjek gyakran panaszkodnak.

5. Az anyaságot teszi a fő személyiségjegyévé

Sokkal izgatottabban várja, hogy elvihesse a gyereket a játszótérre, mint mondjuk egy romantikus vacsorát a férjével. A gyerekközpontú házasság sokszor inkább napközinek tűnhet.

6. Alfa-szülő

Igazi vezető szülőként minden alkalommal rászól a férjére, amikor megpróbálja a saját elképzelései szerint nevelni a gyerekeit. Ezzel megfosztja a gyerekeit az apai gondoskodástól, és közben a férjével való kapcsolatát is tönkreteszi.

7. Nem fejezi ki a háláját

Függetlenül attól, hogy a férje túlórákat vállalt a munkahelyén, vagy az egész hosszú hétvégét azzal töltötte, hogy megépítse azt a teraszt, amire a felesége vágyott, a nő magától értetődőnek veszi az erőfeszítéseit, és nem mutatja ki a megbecsülését semmiért, amit a férfi érte vagy a családért tesz.

8. Nincs saját hobbija

Nincs semmilyen érdeklődése vagy hobbija a házasságon vagy az otthonon kívül. Ettől kiszámítható és unalmas társasággá válik, és általában nem tud semmi érdekeset hozzáfűzni egy beszélgetéshez.

Hogy lehet mindezen változtatni, és szerető, kölcsönös megbecsülésre alapozó kapcsolatot építeni? A legbiztosabban úgy érhetjük el, hogy a párunk boldoggá tegyen bennünket, ha mi is megpróbáljuk boldoggá tenni őt. A hasonló vonzza a hasonlót. A szerető, elismerő viselkedés vonzza a szerető, elismerő viselkedést. A pozitivitás és a lelkesedés vonzza a pozitivitást és a lelkesedést. Ez néha valóban ilyen egyszerű.

Természetesen egy kapcsolathoz ketten kellenek, és a férfiaknak is ki kell venniük a maguk részét a munkából. De semmi akadálya nincs annak, hogy megtedd az első lépést, hogy egy boldogabb és erősebb házasságot építhessetek a pároddal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek