LélektárA Bika csillagjegyében állomásozó Uránusz még sok port kavarhat 2025-ig!

A Bika csillagjegyében állomásozó Uránusz még sok port kavarhat 2025-ig!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Uránusz még 2018. május 15-én lépett a Bika csillagjegyébe, és ott is állomásozik egészen 2025-ig. 2020 felé haladva lassacskán elérkezünk ahhoz a periódushoz, amikor a Bika jegyében álló Uránusz kissé elfárad, és ez sok érdekes helyzetet teremt.

Az Uránusz egy igazán érdekes változásokat produkáló bolygó, amely folyton azon munkálkodik, hogy megszabadítson bennünket a visszahúzó erőktől. Viszont, ha ezeket a vonásokat párosítjuk a Bika által kínált makacssággal, akkor egy igazán bonyolult és zavaró egyveleget kaphatunk. Habár az Uránusz már jó ideje inkább a retrogáció jeleit mutatja, most mégis jobb, ha újra tudatosítjuk, hogy milyen súlyos befolyással lehet a mindennapi életünkre.

Az Uránusz visszavonulása már 2019. augusztus 11-én megkezdődött és egészen 2020. január 9.-ig fog tartani. Így ha visszaemlékszünk, akkor láthatjuk, hogy az eltelt idő alatt már mennyi káoszt és érzelmi hullámot okozott nekünk ez a bolygó, ám az új év beköszöntével ez hamarosan véget ér. A retrogáció befejeztével végre újra a szebbik arcát mutatja az Uránusz, így mi is sokkal tisztábban láthatjuk a dolgokat.

A Cosmic Intelligence Agency portál szakemberei is hasonló véleményüknek adtak hangot nemrégiben:

A Bika csillagjegy energiái kissé megbolygatja a túlélési ösztöneinket, mivel sokszor arra kényszerít, hogy visszatérjünk a gyökereinkhez és az erőforrásainkat tudatosan kezeljük. Ám ez korántsem jelent hátrányt, ugyanis minél nagyobb önállóságra teszünk szert, annál nagyobb a túlélési esélyünk az élet összes szerepében. A következő pár hétben ismét több túlélési probléma fogja felütni a fejét, mivel az év végéhez közeledve a környezeti nyomás újabb és újabb helyzetbe fogja kényszeríteni a népességet. Akár egy újabb informatikai forradalom is napvilágot láthat, amely véget vethet jó néhány régi iparágnak, ugyanakkor sok új munkahelyet is teremt.

Szóval csupán annyit kell tennünk, hogy kivárjuk, amíg az Uránusz újra az előtérbe lép, és a dolgok lelassulnak és megoldódnak. Tapasztalatokból nem lesz hiány, ám az teljes mértékben tőlünk függ, hogy hogyan éljük meg ezeket a pozitív/negatív tapasztalatokat.

A Bika és az Uránusz általában nagyszerű csapatot alkot, de nem mindig tudjuk, hogy hogyan is lenne érdemes szembenézni velük. Biztonságot kínálnak, de ugyanakkor le is dönthetnek minket a lábunkról. Meg kell tanulnunk, hogy hogyan egyensúlyozhatunk a leghatékonyabban ezek között a szeszélyes energiák között és akkor a lehető legjobbat is képesek leszünk kihozni az életünkből.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek