KuriózumA „9 csillag” kínai módszer segítségével nem várt dolgokat tudhatsz meg magadról

A „9 csillag” kínai módszer segítségével nem várt dolgokat tudhatsz meg magadról

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az alábbiakban bemutatott módszer, attól különleges, hogy egyesíti magában úgy a numerológiát, mint az asztrológiát. Alapját a keleti asztrológia képezi, melynek eredete 1000 évre nyúlik vissza az időben.

A „9 csillag” kínai módszer segítségével nem várt dolgokat tudhatsz meg magadról

A numerológia ezen ágában az „energia” szót a „Ki” szimbólum képviseli, így a „Ki” csillagok, a Feng Shui numerológia 9 számát jelenítik meg. A „9 csillag” módszere, megmutatja számunkra, személyiségünknek úgy az erős, mint a gyenge pontjait, és tanácsot ad arra nézve, hogyan tartsuk meg egészségünket.

A számok megmutatják, kik is vagyunk a jelenben, és azt is, mit kell tennünk a jövőben ahhoz, hogy azzá váljunk, akivé szeretnénk. Az alábbi táblázatból válaszd ki a születési éved számát, és nézd meg, hogy melyik „Ki” csillagnak felel meg!

A „9 csillag” kínai módszer segítségével nem várt dolgokat tudhatsz meg magadról

„Ki” 1 csillag jellemzői

Ezen csillag a víz jegye által van vezérelve. Mint ahogyan a víz is a természetben különböző állapotában található, úgy te is kiszámíthatatlan vagy, de könnyen alkalmazkodsz minden helyzethez. Nagyon kommunikatív vagy, de ugyanakkor végtelenül érzékeny is. Melankolikus gondolataid hatására sokszor magadba fordulsz, és gyakran meg kell harcolnod félelmeiddel, hogy ne tegyenek beteggé téged. A fontos döntéseidet nagyon nehezen hozod meg és sok benned a bizonytalanság.

Jó tanács: Itt az idő, hogy összeszedd a bátorságod, és megvalósítsd egy régi álmod. Ne várd, hogy a környezeted rábólintson, hanem higgy önmagadban. Legfontosabb, hogy légy türelmes, hiszen munkád gyümölcse előbb-utóbb be fog érni.

Ki” 2 csillag jellemzői

Ha ez a szám jellemez téged, akkor nagy gondolkodó vagy, jó anya, aki számára első a család. A praktikusság és a türelem jellemez, ugyanakkor nagyon szeretsz tevékenykedni a konyhában.

Jó tanács: Ne engedd magad befolyásolni a körülötted történő dolgok által. Segíts az arra rászorulóknak, de ne vedd magadra mások bánatát, mert saját egészségednek ártasz vele. Értsd meg, hogy nem neked kell mások problémáit megoldani, inkább tartsd szem előtt saját szükségleteidet!

 „Ki” 3 csillag jellemzői

Ezen csillag alatti személyek, nagyon szerencsésnek mondhatják magukat. Aktívak, nem tudnak egy helyben ülni sokáig, és mindig mindenre megtalálják a megfelelő megoldást. Ha megbántanak valakit, lelkiismeret gyötri őket. Vezéregyéniségek és ugyanakkor felfedezők, akik mindig feszegetik saját maguk határait.

Jó tanács: Néha szükséges szünetet tartani. Összpontosíts a saját hosszútávú terveidre, de ugyanakkor vigyázz, mert kapható vagy a túlköltekezésre.

„Ki” 4 csillag jellemzői

Ha ez a szám jellemez téged, akkor nagyon intelligens személyiség vagy művészi hajlamokkal. Szeretsz utazgatni, de ha egyszerre több dolgot szeretnél csinálni, nem árt az óvatosság. Nagyfokú érzékenység jellemez, és hangulatod is rendkívül ingadozó, viszont környezeted számára teljes mértékben megbízható egyéniség vagy.

Jó tanács: Ebben az időszakban kivívod környezeted megbecsülését, az elért eredményeid által.

„Ki” 5 csillag jellemzői

Ezen csillag alatt születetteket a vasakarat jellemzi. Nagyon jó szervezők és vezetők egy személyben. Felelősség tudatuk rendkívül fejlett, viszont nagyon befelé forduló személyiségek. Néha meg sem szólalnak, csak figyelik a történéseket. Akarva – akaratlanul, mindig az események sűrűjében találják magukat és hozzájárulnak azok kimeneteléhez.

Jó tanács: Tegyél rendet az életben, amíg nem késő. Ha nagy hatással vannak rád a körülötted lévő események, akkor itt az ideje, hogy szünetet tarts. Nagy szükséged lesz az egyedül töltött időre!

„Ki” 6 csillag jellemzői

Ezt a csillagot általában a férfiasság jellemzi. Szorgalmasak és vasakarattal rendelkeznek, ezért jó vezető válhat belőlük. Sokszor azonban képesek átlépni egy bizonyos határt, és az után emésztik magukat viselkedésük miatt. Ha valamit a fejükbe vesznek, attól semmi és senki nem tántoríthatja el.

Jó tanács: Figyelj arra, hogy ne ess túlzásokba a rád bízott emberek irányítását illetőleg, hiszen a beosztottak a szép szavakból is értenek, nem kell feltétlenül komisznak lenned.

„Ki” 7 csillag jellemzői

Ezen csillag alatt születettek, nagyon romantikus alkatok és szinte úgy tűnik, hogy nincsenek gondjaik. Az anyagi jóllét nagyon fontos számukra és ezért mindent meg is tesznek. Karizmatikus jellemüknek, jó humorérzéküknek és közlékenységüknek köszönhetően, rendkívül jó vezetőkké válhatnak.

Jó tanács: Mindig megpróbálsz kibúvót keresni, ha kötelezettségvállalásokról van szó, és ez nagy hiba te is tudod. Próbáld kiértékelni a helyzetet és kitalálni, hogy hogyan jutsz mindig ide, ugyanazt a hibát elkövetve.

„Ki” 8 csillag jellemzői

Nagyon zárkózott személyiségek, akik csak a feléjük kedvességet mutató emberek számára nyílnak meg. Sokat dolgoznak és elfelejtik, hogy az életben más is fontos, nem csak a munka, ezért jó, ha megtanulnak pihenni. Nehéz őket kiismerni, de akinek sikerül, az szeretni fogja nagyfokú igazság érzetükért és hűségükért.

Jó tanács: Jó lenne, ha kevésbé kritizálnád a körülötted lévőket, mert ezáltal csak eltaszítod őket magadtól. S ha így teszel, nem lesz senki, akire támaszkodj, ha szükséged lesz rá.

„Ki” 9 csillag jellemzői

Ezeket a személyeket az erős akarat, a nagyfokú aktivitás és a nagylelkűség jellemzi. Minden helyzetben feltalálják magukat, mivel erősségük a gondolkodás. Gyakran képesek megsérteni a körülöttük lévőket, a nélkül, hogy észrevennék ezt. Bár érzékenyek, mégis gyakorlatias személyiségek és megválogatják a barátaikat.

Jó tanács: Vége az álmatlanságot okozó időszaknak számodra, és bizton támaszkodhatsz a jövőben az eddig szerzett tapasztalataidra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek