Madden Humphreys az Egyesült Államokban, Oklahoma államban él. A 7 éves kisfiú szájpadhasadékkal és heterokrómiával született (az egyik szeme kék, a másik pedig zöld).

A kisfiút szokatlan külseje miatt zaklatták az iskolabuszon, és ez teljesen megváltoztatta Madden önmagáról alkotott képét.

Madden és az édesanyja, Christina Humphreys, ezután készítettek egy videót, hogy felhívják a figyelmet a bántalmazásra, ami gyorsan el is terjedt a Facebookon, és nagyon jót tett Madden önbizalmának is.

Hogy találtak rá a macskára?

A szülők a Facebookon látták meg a menhelyi cicáról készült fotót, egy olyan csoportban, amelyben szájpadhasadékos gyerekek édesanyjai voltak. A macskának nemcsak, hogy szájpadhasadéka volt, de a szemei is szinte ugyanolyanok voltak, mint Maddennek.

A szülők egy pillanatig sem haboztak, azonnal tudták, hogy örökbe kell fogadniuk az állatot. A probléma csak az volt, hogy a cica Minnesota államban volt, több mint 1500 km távolságra. Barátaik segítségével azonban végül sikerült megszervezniük az utat, hogy hazavihessék Moon-t, a különleges macskát.

Azóta Madden és Moon elválaszthatatlanok. Christina elmondása szerint a sors hozta össze őket.

Madden és a cicája, Moon, mindketten ugyanazzal a két ritka betegséggel, szájpadhasadékkal és heterokrómiával születtek.

Bár Moon menhelyi cica, akit az utcáról mentettek meg, végül mégis ő mentette meg Maddent a magánytól.

Moon segített Maddennek felismerni, hogy a mássága nem furcsává vagy torzzá teszi őt, sokkal inkább egyedivé. Madden és Moon barátsága valóban sorsszerű.

Csodálatos látni, milyen jól boldogulnak ők ketten együtt. Az, hogy a család rátalált Moonra, a számukra felért egy nyertes lottószelvénnyel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.