HoroszkópA 4 legrugalmasabb csillagjegy, amelyeknek szülöttei bármit elbírnak, amit az élet az...

A 4 legrugalmasabb csillagjegy, amelyeknek szülöttei bármit elbírnak, amit az élet az útjukba sodor

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A rugalmasság képessé tesz arra, hogy felálljunk a nehézségekből, sőt, gyakran még erősebbé váljunk általuk. Ehhez fejlett önismeretre valamint önuralomra van szükség, hogy tudjuk, milyen csatákat kell megvívni, és melyeket kell inkább elengedni, és az asztrológusok szerint a következő 4 csillagjegy valósággal a mestere ennek, és szinte bármit képesek túlélni.

1. Kos

A Kosok rendkívül rugalmasak, akik akkor is talpra tudnak állni, amikor a dolgok kilátástalannak tűnnek, ahogy várható is lehet egy csillagjegytől, amit a Mars, a háború istenéről elnevezett bolygó ural.

A Kosban megvan a kitartás, a lendület, a szenvedély és a bátorság, hogy mindig talpon maradjon. Nem fél szembenézni a félelmeivel, elérni a céljait, és megállíthatatlanul törekszik a győzelemre.

A jegy szülöttei többek között azért ennyire ellenállóak, mert mindig képesek meglátni a humort vagy egy adott helyzet jó oldalát. A nevetés nagyszerűen oldja a feszültséget, és hasznos, amikor a viták kicsúsznak a kezünkből. Egy kis humorral a legfeszültebb helyzet élét is tompítani lehet, hogy az érintett felek egy kissé megkönnyebbüljenek.

2. Bika

Mivel az erős bika szimbolizálja, nem is csoda, hogy ez a csillagjegy az egyik legállhatatosabb a zodiákusban.

A Bika rendelkezik a türelemmel, a kitartással és a mentális szívóssággal, hogy még akkor is sikerrel járjon, amikor a dolgok nehézzé válnak.

A Bika szilárd jegy, ezért ha a szülöttei egyszer a fejükbe vesznek valamit, attól semmi nem tántoríthatja el őket.

3. Skorpió

Mivel a Skorpiót a Plútó, az átalakulás bolygója uralja, igazi hamvaiból feltámadó főnix, aki képes túlélni még a legnehezebb helyzeteket is.

Az intenzív, céltudatos és bátor Skorpió soha nem hagyja, hogy bárki vagy bármi az útjába álljon és legyőzze, ezért ezt a vízjegyet gyakran összetévesztik egy tűzjeggyel. Valójában a Skorpiókat gyakran az élet küzdelmei motiválják, és soha nem menekülnek a problémák elől – hanem egyenesen azok irányába futnak.

4. Bak

A Bakok kiegyensúlyozottak, stabilak és nem mennek bele a hibáztatás játékába. A Szaturnusz, a bölcsesség és a fegyelem bolygója uralja őket, ezért a rugalmasságuk páratlan.

A Bakok képesek igény szerint változtatni, ha bármilyen, kisebb vagy nagyobb akadállyal szembesülnek.

Szó szerint képesek a vállukon cipelni a világ terhét, akárcsak az őket szimbolizáló kecskék, amik kitartóan haladnak felfelé a hegytetőre akár nagyobb terheket cipelve is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek