KuriózumA 4 éves rákos kisfiú halála előtt nem sokkal azt mondta az...

A 4 éves rákos kisfiú halála előtt nem sokkal azt mondta az édesanyjának: “Várni foglak a Mennyországban!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nolan Scully mindössze 3 éves volt, amikor egy igen ritka lágyrészdaganatot diagnosztizáltak nála. A szülők legnagyobb fájdalma az, amikor a gyereküket szenvedni látják, de a legkritikusabb helyzetekben is sokszor a kis harcosok emberfeletti erővel és példamutatással küzdenek.

Nolan édesanyja, Ruth elindította a Nolan Strong nevű Facebook-oldalt, ahol a diagnózis utáni időszakot dokumentálta. Bejegyzései nagyrészt arról szóltak, hogy a bátor kisfiú milyen erős és kitartó volt a legnehezebb időszakokban is.

“Minden nehézséget megpróbált legyőzni, és a nehézségek után újra és újra talpra állt. Hihetetlenül erős volt” – mondta Ruth.

Fotó: NolanStrong/Facebook

A drága harcos arról álmodozott, hogy nagykorában rendőr lesz, legnagyobb példaképe az édesapja, Jonathan volt, aki hivatásos tűzoltóként dolgozott. Idővel kitartásáért letette a “tiszteletbeli rendőr”-i esküt, így őrmester lett belőle.

Nolan minden segítséget és támogatást megkapott, azonban a betegsége egyre csak súlyosbodott.

“A CT-vizsgálat egy óriási daganatot mutatott ki, amelyek a nyitott mellkasi műtét után négy héttel egyre inkább csak növekedtek, míg végül nyomni kezdte a hörgőcsövet és a szívet. Nolan szervezete pedig nem akart reagálni egyetlen kezelési módszerre sem, az állapota rohamosan romlott. Az orvosok azt mondták, hogy már csak nagyon rövid ideje van hátra, és amennyire csak lehet inkább élvezze az életet ebben az időszakban” – mesélte Ruth.

Fotó: NolanStrong/Facebook

Ruth összeszedte minden erejét, és közölte a fiával, hogy már nem kell többé küzdjön a betegséggel.

A gyerek reakciója nagyon meglepő volt: “Szia, csak a Mennyországba megyek, és addig játszom, amíg oda nem érsz! Jössz, ugye?” Ruth pedig ezt válaszolta: “Abszolút! Nem szabadulhatsz ilyen könnyen anyától!”

Néhány nappal később Nolan kómába esett.

Fotó: NolanStrong/Facebook

“Megtörtént a csoda, amit soha nem felejtek el. Az angyalom lélegzetet vett, kinyitotta a szemét, elmosolyodott felém fordult, és azt mondta: „Szeretlek, anyu”, 23:54 órakor felém fordította a fejét, majd Rollin Nolan Scully őrmester elhunyt, pontosan, amikor a „You are My Sunshine”-t énekeltem a fülébe” – mesélte Ruth.

Bár Nolan élete ezen a földön rövid volt, a barátok és a szerettei ugyanúgy emlékeznek rá, mint ahogy édesanyja leírta: “Semmi másból nem volt, csak tiszta szeretetből.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek