Augusztus üzenete az „élet virágáról és a megvilágosodásról”, a „beteljesülő álmokról és a gyors szívverésről” valamint az „illúziók és a félelemtől való megszabadulásról” szól, melyet életünk során eddig átéltünk.

A 2017-es augusztusi hónap intuitív üzenete! - „Úgy éld az életed, ahogyan jó neked!”

Az „Élet Virága” a negatív energiáktól való védelem szimbóluma, mely nagy álmok megvalósítására ösztönöz, valamint a szívből történő választásra. Ez az időszak egy varázslattal teli időszak lehet számunkra. De ugyanolyan könnyen el is tudjuk szúrni, ha makacs módon a boldogtalanság illúzióját kergetjük.

„Szabadítsd ki önmagad! Mondj igent az életre! Járj táncot szíved kívánságaival! Tárd ki szárnyaid, és repülj! Lépd át a korlátaidat! Vesd magad az élet ritmusába, és vess véget a kiszámítható magatartásodnak! Mert néha az élet kaotikus és kusza, de ezt is el kell fogadni! Le tudod győzni a rosszat, és ragyoghatsz, akár egy csillag az éjjeli égbolton.”

Ezek az augusztus hónap üzenetei, de ugyanakkor a kihívásai is egyben. Azért születtünk erre a bolygóra, hogy szabadok lehessünk. A történelem, fájó eseményei hosszú évszázadok alatt beleégtek a DNS-ünkbe, és most végre esélyt kapunk karmánk megváltoztatására, a szabadság megtapasztalására.

Augusztus egy felszólító üzenettel jön számunkra: „Úgy éld az életed, ahogyan jó neked!”

Ha szabadok akarunk lenni, elsősorban meg kel tanulnunk önmagunkat kifejezni, mert csak így tudjuk megváltoztatni életünket.

Ez az augusztus ugyanakkor a Napról, a Holdról, és az Anyaföldről is szól, mint ahogyan az életet adó tűzről és a vízről is. Jelen lesznek, erős és háborgó érzelmek, konfliktusok, diplomáciai és politikai kudarcok, bozóttüzek és áradások…

Mindezek szerepe, hogy felszínre hozza igazi erőnket, valódi jellemünket, rávezetve bennünket az igazságra, a felelősség érzetére.

Akár csak a múlt hónapban, most is maradunk a kapcsolatok keresésénél. Jó néhány spirituális tanító lép az életünkbe, hogy segítségükkel megtanulhassuk a „leckéket”. Mert kizárólag az „egónk” az oka minden szenvedésünknek.

Mindenben az egységre szükségünk van, és meg kell értenünk, hogy soha nem leszünk a „kizárólagos igazság” tulajdonosai, mert az én, a te, a mások igazsága alkotja az „Isteni Tudatot”.

Augusztus ugyanakkor a megnyilvánulás és a mozgás hónapja. Ennek megvalósításához élvezzük úgy az Anyaföld, mint a spirituális tanítóink támogatását, különösen Sámuel és Mihály arkangyalokét.

Mindehhez csak annyit kell tennünk, hogy kövessük a szívünk szavát… Ilyen egyszerű!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.