A napokban darabjaira törve találtam sok lehelet finom érzést és érzelmet egy halomban kuszán, arra várva, hogy valaki összerakja.

Érzések és érzelmek, amelyek mint fény és árnyék, jó és rossz, pozitív és negatív, szép és csúnya a dualitás kardja által széthasítva hulltak le a Földi létbe.

Nem hagyhattam ott….

Óvatosan, úgy ahogy csak egy lelket lehet megérinteni, minden darabot felvettem, és szelíden a helyére helyeztem. Az egyes darabok helyükre kerültek.

Hirtelen megszűntek jónak vagy rossznak, pozitívnak vagy negatívnak, szépnek vagy csúnyának lenni. Abban a pillanatban, hogy egybeolvadtak egy valódi emberi lélek lett belőle.

Megsimogattam és útjára engedtem…….vissza a Forráshoz

Öröm, bánat, harag, gyűlölet, félelem, kudarc, bőség, alázat, önfeledtség, szabadság, megalázottság, kényszer, ihlet, bátorság, tehetetlenség, álmodozás, magabiztosság, lekötelezettség, méltányosság, ellenségesség, kedvesség, antipátia, magány, egészség, boldogság, kiegyensúlyozottság, kimértség, tétlenség, döbbenet, meglepetés, hitetlenség, hit, nagyrabecsülés, könnyedség, alázat, szorongás, pontosság, pontatlanság, hitelesség, nevetés, bosszú, kíváncsiság, kiábrándultság, vágy, szenvedély, méreg, nyugtalanság, feszültség, nyomottság, katarzis, szelídség, méltóság, gyalázat, bűntudat, kéj, kétségbeesés, irigység, kegyelet, bizakodás, álmodozás, hála, együttérzés, szimpátia fájdalom, bizonytalanság, bizalom, bizalmatlanság, türelmetlenség, düh, fájdalom, béke, harmónia, merevség, lelkiismeret furdalás, féltékenység ,gyávaság, zaklatottság, hiány, feszültség, ziláltság, határtalanság, bezártság, féktelenség ,odaadás ,várakozás ,vágyakozás, gyász, önzőség, tökéletesség, tökéletlenség, sóvárgás, beteljesülés, tudatosság, tudattalanság, elfogadás, empátia, szeretet, áldás, összetartozás…

Fotó: morguefile.com

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.