KuriózumÍgy vonzd be az életedbe a pénzt és a pozitív energiát!

Így vonzd be az életedbe a pénzt és a pozitív energiát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Feng Shui szerint a legtöbb anyagi nehézség abból adódik, hogy az illető egy negatív energiák által elárasztott környezetben, lakásban él. Ahhoz, hogy ezek a rossz erők elmúljanak, meg kell tisztítani a lakás minden pontját, teret engedve a pozitív energia-, bőség- és pénzáramlásoknak.

Így vonzd be az életedbe a pénzt és a pozitív energiát!

Íme, a praktikák!

1. Vegyük fel az összes pénzérmét, amit találunk a földön

Ezzel elfogadjuk az Univerzum ajándékát, így azt üzenjük, hogy a kevés pénzzel is beérjük, a kicsit is tiszteljük. Ez a mentalitás segít abban, hogy egy nap valóban bőségben, anyagi biztonságban éljünk, mert az Univerzum megjutalmaz bennünket.

2. Fokhagyma

A fokhagyma egy szerencsét hozó fűszernövény, amely képes elűzni a rossz energiákat az otthonunkból, így gondoskodjunk arról, hogy mindig legyen egy füzérrel a konyhánkban, kamránkban felakasztva.

3. Szezám és gránátalma mag

Egy tányérra szórjunk ki pár szem szezám, vagy gránátalma magot, és tegyük a lakás egy csendes sarkába, hogy bevonzzuk az anyagi javakat. Egy kis tasakba téve a magokat, magunkkal vihetjük a táskánkban, zsebünkben is, hogy ránk találjon a bőség.

4. Aranyszínű gyertyák

Egy kevés mézzel kenjük be az aranyszínű gyertyákat, és minden vasárnap egy óra erejéig gyújtsuk meg.

5. Gyújtsunk meg szantálfa pálcikát

Minden hónap első reggelén gyújtsunk meg egy szantálfa pálcikát, amelynek illatos füstje elűzi a rossz, ártó erőket, és bevonzza a bőség energiáit.

6. Különleges limonádé

Ha limonádét készítünk, a cukrot kevergessük előbb az óra járásával ellentétesen, majd az óra járásával megegyezően. Ez szerencsét és anyagi bőséget hoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek