Napi LikeBarátja sokkoló esküvőt tervezett a lánynak, akinek 5 órával azelőtt kérte meg...

Barátja sokkoló esküvőt tervezett a lánynak, akinek 5 órával azelőtt kérte meg a kezét! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A férfi sokkolta menyasszonyát, amikor arra kérte, hogy tartsa be minden utasítását! A nő ekkora meglepetésre sosem számított!

lanykeres

Mikor Alfred Duncan elhatározta magát, hogy megkéri barátnője, Sherrell kezét, már akkor tudta, hogy valami nagyon különlegessel fogja elkápráztatni kedvesét. 2007-től kezdve a fiatalok kapcsolatában volt bőven hullámvölgy és felejthetetlen örömteli pillanat is. Azonban Alfred elhatározta, hogy nem vár többet, így megkérte a kezét, és 5 órával a lánykérés után már az esküvőt is megtartották. Az ara pedig mit sem sejtett az egészből.

Sherrell abban a tudatban volt, hogy versenyzős napot tartanak, így aznap mindent meg kellett tennie, amit vőlegénye kívánt. Eközben Alfred nagyban dolgozni kezdett a ceremónia megszervezésén, amelyre délután 5 órakor került sor.

Már a lánykérés is nagyon meghatóra sikerült, majd Sherrell megkapta a címet, ahol meg kellett jelennie, de addig is azt kellett tennie, amit a párja kért tőle, így a legjobb barátnői, sminkesek, fodrászok istennőt varázsoltak belőle. Pár órával később elindult a lagzi helyszínére, bekötött szemmel, ahol végre elmondhatták egymásnak és a násznép előtt, hogy mennyire imádják egymást.

“Elképzelni sem tudom nélküled az életem.” – mondta az gyönyörű friss feleség.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek