Ha jártál már valaha a Földön, akkor annak emlékei valahol mélyen megtalálhatóak a memóriádban, csak nem is tudsz róla.

9 jele annak, hogy előző életedben már jártál ezen a bolygón!

Az újjászületés és a reinkarnáció akár halál nélkül is végbemehet. Például ha átéltél egy traumatikus helyzetet, de kibeszélvén magadból újra rendbe hoztad magad, az is valamilyen szintű újjászületésként fogható fel, mert más emberré váltál, mint ami azelőtt voltál.

Főleg a hindu vallást gyakorlók körében elterjedt a reinkarnáció fogalma. A reinkarnációban hívők szerint lélekvándorlás folyamata során a halál beállta után a lélek elhagyja a testet és egy másik életformában újjászületik.

A reinkarnáció kérdése igencsak megosztó, hiszen egyesek úgy tartják, hogy igen is egy valós folyamatról van szó, és egy lélek akár többször is újraszülethet a Földre, mások pedig kizárt dolognak tartják, ugyanis idáig még nem találtak semmilyen bizonyítékot a folyamat létezésére. Mégis ha tapasztaltad magadon már a következőket, nagy a valószínűsége, hogy nem először élsz már a Földön.

1. Jobban bírod a szenvedést másoknál

A reinkarnáció legfőbb célja az, hogy tanulj a hibádból és megerősödj. Ha jobban kezeled a fájdalmat és a boldogtalanságot mint a többiek, akkor lehet, hogy a lelked már járt a Földön.

2. Emlékszel az előző életeidre

Hipnózissal hozhatod a leginkább felszínre ezeket az emlékfoszlányokat. Egy megbízható terapeuta segít feldolgozni ezeket az emlékeket. Sok esetben a félelmeink is az előző életünkből származó rossz tapasztalatokhoz köthetőek, ezért vedd számba, hogy a mostani életedben lenne-e okod a félelemre, vagy csak úgy, ösztönösen van benned az a félelem. Ha az utóbbi, akkor már éltél itt.

3. Nem érzed úgy, hogy az idő fontos lenne

Jól tartja a mondás, hogy az idő minden sebet begyógyít, de te úgy érezheted, hogy nem kell semmit sem elkapkodni. Türelmes vagy, mert érzed, hogy rengeteg idő áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy az elromlott dolgokat helyrehozd, ha nem is ebben az életedben, a következőben már biztosan.

4. Nem idevalónak érzed magad, de lépes vagy elfogadni ezt

Megmagyarázhatatlan érzések, akár fóbiák is keringnek benned, és néha úgy érzed, hogy a saját testedben sem érzed magad kényelmesen. Megmagyarázhatatlan okokból vonzódsz egy-egy távoli kultúrához, vagy helyekhez vagy akár olyan emberekhez, akikkel még sosem találkoztál, de olyanok számodra, mintha ezer éve ismernéd őket.

5. Használod a Vonzás Törvényét ha valamit el akarsz érni

Mivel már akár többször is éltél ezen a bolygón tudod, hogy a Vonzás Törvénye képes megoldani a gondjaidat, és ezért bátran alkalmazod is.

6. Öntudatos vagy

Elméletben minden gondolatodat végigvezeted, mielőtt cselekednél. Az érzékeid mindenre nyitottak, így a körülötted lévő információk nem kerülik el a figyelmedet. Tudatosan figyelsz a testedre és arra, hogy megfelelően tápláld azt. Tisztában vagy határaiddal ezért mindig próbálsz a legmegfelelőbben reagálni a téged ért hatásokra.

7. Kitűnő intuícióval rendelkezel

Mivel már a lelked tapasztalt, ezért jobban olvasol a világ jeleiből. Észreveszed a legkisebb részletet is, legyen az akár testbeszéd, mimika, és máris tudod mi jár az emberek fejében. Emiatt az előny miatt sokkal jobb döntéseket vagy képes hozni, mint embertársaid.

8. Nagyon együtt érző vagy

A lelked tudja, milyen szenvedni, aggódni, idegeskedni, ezért nagyfokú empátiával fordulsz azok felé, akik ugyanezeket élik át. Bármikor számíthatnak rád barátaid, családtagjaid, mert tudják, hogy tőled megfelelő támogatást kaphatnak.

9. Sokkal szélesebb látókörrel szemléled a világot

Többen azt is tartják rólad, hogy nagy környezetvédő vagy, hiszen tudod, hogy a Földre vigyázni kell, mert a következő életben újra és újra visszatérünk majd ide.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.