Testünk 7 évente változáson megy keresztül, éppen ezért életünk 7 évente újabb és újabb szakaszba lép. Ezt nevezzük új életciklusnak. Vannak, akik nagyonis megérzik ezt a folyamatot, míg mások semmit sem vesznek észre ezekből a különleges és jelentős változásokból!

Ha egy kicsit megpróbálunk összekapcsolódni a belső lényünkkel, tudatosan odafigyelünk a rezgéseinkre, akkor érezni fogjuk, amikor a dolgok megváltoznak.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy egy új életciklus kezdetén állsz:

1. Növekedik a rezgéses

A fizikai tested emlékeztet arra, hogy készen állsz a változásra.

2. Izgulsz

Sokat aggódsz, mindenen izgulsz, több időt töltesz azzal a gondolattal, hogy mit hoz a jövő, ötletelsz, tervezel, álmodozol. Tudd, hogy jó úton jársz, eljött a változás ideje.

3. Csökken az érdeklődésed

Régebb nagyon sok minden érdekelt, most úgy érezd, hogy ezek közül már sok nem hoz lázba. Megtörténhet, hogy a régi barátok sem érdekelnek már annyira, egyszerűen nem kapod velük a közös hangot. Megváltozott a világról alkotott elképzelésed, itt az ideje továbblépni.

4. Új szenvedély

Ahogy az élet változik, változnak a céljaink, érdeklődési körünk, szenvedélyünk. Ne nyomd el az új érdeklődési kört, inkább teremts teret neki.

5. Együtt töltött idő

Úgy érzed, hogy több időt szeretnél egyedül lenni. Fontosnak érzed, hogy egyedül legyél, a gondolataiddal, az érzéseiddel. Ez a jel azt mutatja, hogy egy bölcsebb életciklus felé közeledsz.

6. Többet szeretnél olvasni

Hirtelen már nem érdekel a tévézés, egyre inkább úgy érzed, hogy többet szeretnél olvasni, egy különleges tudásra vágysz. Ez a spirituális fejlődés jele.

7. Változol

Közeli ismerőseid arra hívják fel a figyelmed, hogy meg vagy változva. És ez nem feltétlenül egy rossz dolog, hiszen a fejlődés velejárója a változás. Tapasztaltabb leszel, okosabb döntéseket hozol.

8. Érzékenyebb lettél

Kicsit érzékenyebb vagy az utóbbi időben, de ez teljesen normális. Harmóniába kerülsz önmagaddal és a környezeteddel, jobban megérzel dolgokat, rájössz, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben, átérzed mások problémáját.

9. Kíváncsiság

Mindenről mindent tudni szeretnél. Elkezdesz választ keresni bizonyos fontos dolgokra, foglalkoztat az Univerzum működése, és hogy hol is a helyed a nagy egészben.

Fotó: pngtree.com

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.