Kuriózum9 érv amellett, hogy egy őrült barátra mindenkinek szüksége van!

9 érv amellett, hogy egy őrült barátra mindenkinek szüksége van!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Barátok és barátság nélkül az élet mit sem ér. A barátok azok, akik együtt nevetnek velünk a boldog perceinkben, és együtt sírnak, mikor nehezebb időszakon megyünk keresztül. Meglelni az igaz hű barátokat az életben nem egyszerű, hiszen rengeteg ember csupán átmenetileg lép be az életünkbe.

9 érv amellett, hogy egy őrült barátra mindenkinek szüksége van!

Viszont ha valakikkel 100%-ig önmagad tudsz lenni, azokat ne engedd el, hiszen mindenkinek szüksége van néhány bolondosabb barátra, akik nem riadnak vissza egy-két őrültségtől sem. Ha még nincs, akkor mindenképpen ismerkedj meg valakivel, aki kicsit őrültebb az átlagnál, mert mindenkinek szüksége van legalább egy ilyen barátra, mutatom is, hogy miért.

1. Megdolgoztatják a nevetőizmaid!

A bolondos természetű emberek egy percig sem bírják nézni, ha valaki szomorkás, vagy rossz hangulatban van. Biztos lehetsz benne, hogy különleges életszemléletükkel és humorukkal pillanatok alatt jobb kedvre derítenek, és ez idő alatt a problémáidról is sikerül megfeledkezz.

2. Új dolgok kipróbálására provokálnak!

Egy dilis barát sosem tud nyugton ülni, folyton valami újon és izgalmasan jár az esze, úgyhogy készülj fel, hogy olyan dolgokba is belevisz, ami jóval a komfortzónádon kívül esik. Mindig is fontolgattad, hogy kipróbálnád az ejtőernyőzést, de nem mered…? Ültesd el a bogarat a fülébe és meglásd, pár napon belül már a magasban találod magad!

3. Pozitív életszemlélettel töltenek fel!

A kissé bolondos embereket sosem aggasztja mi történt a múltban, vagy mi lesz a jövőben, ők csak a pillanatnak élnek. Humoruknak köszönhetően a legnehezebb szituációkban is feltalálják magukat és meglátják a jó dolgokat. Egy ilyen ember igazi áldás, főleg ha egy nehezebb időszakon mész át.

4. Nagyszerű humorérzékük van!

Mintahogyan ezt már említettem is, humorérzékük sem mindennapi. Ha ilyen emberrel lógsz minden sokkal könnyedebbnek és viccesebbnek tűnik. Sose hagynák, hogy feszélyezve, vagy kellemetlenül érezd magad a társaságukban, ezért mindent elkövetnek, hogy jól érezd magad velük.

5. Ritkán kerülnek rossz hangulatba!

Nagyon nehéz az ilyen embereknek rossz hangulatba kerülni, viszont ha valami miatt mégis csak sikerül, akkor ne aggódj, mert nem tart hosszú ideig. Természetes, hogy kell egy kis idő, amíg feldolgozzák, de ez pillanatok műve csupán, és újra olyanok, mint régen.

6. Nem veszik túl komolyan önmagukat!

Még egy pozitív tulajdonság, hogy nem állítanak maguk elé standard mércét, tehát ha valamit rosszul csinálnak, vagy terveik nem úgy jönnek össze, ahogyan azt ők szerették volna, nem törnek össze és nem hibáztatják önmagukat. Úgy élik az életüket, mintha minden perc az utolsó lenne, ezért nem foglalkoznak ilyen felesleges dolgokkal. Magas önértékelésük miatt elég nehéz őket szégyenbe hozni, hiszen tisztában vannak értékeikkel. Ha hibát követnek el, nevetnek egy nagyot és tovább lépnek.

7. Megmutatják neked, hogyan tudsz igazán kikapcsolni!

Őrült barátokkal tuti nem filmnézés lesz a péntek esti programod! Irány a város, és a szórakozóhelyek, ahol szabadon kiengedhetik a hét folyamán összegyűlt stresszt. Élvezd a társaságukat, és ne utasítsd vissza a hívásukat, mert életre szóló élményekkel gazdagodhatsz!

8. Nem foglalkoznak azzal, hogy mit gondolnak a többiek!

Ez az egyik legfontosabb dolog, amit minden embernek el kellene sajátítania: nem kell figyelembe venni, hogy más mit gondolhat rólunk, vagy mit mondhat a hátunk mögött! Ha éppen úgy esik jól táncolni, akár egy parti állat, akkor úgy táncolj! Ezek az emberek saját törvényeik szerint élnek, szabadon.

9. Sokkal viccesebbé teszik a hétköznapokat!

Elég egy vicces üzenet, vagy egy kép a nap folyamán, és máris minden könnyebbnek tűnik. Egy őrölt baráttal az oldaladon a stressz hirtelen semmivé lesz és helyét átveszi a jókedv és a kacagás, éppen ezért az ilyen embereket jól meg kell becsülni és együtt nevetni velük egy életen át!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek