Lélektár84 év óta most először lép az Uránusz a Bika jegyébe! Ezt...

84 év óta most először lép az Uránusz a Bika jegyébe! Ezt jelenti a te életedre nézve!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Masszív energiaeltolódás vár ránk, nem csak a Merkúr retrográd mozgása miatt, hanem egy ritka asztrológiai esemény eredményeképpen is.

Meggyőződésem, hogy többségetek tapasztalt már előzetes hatásokat első kézből. Végülis mindannyian a kozmosz reflexiói vagyunk és az univerzális energiák átáramlanak rajtunk. Az Uránusz március 6-án lép hivatalosan a Bika jegyébe, de mint annyi más kozmikus jelentés esetében, előtte és utána is érezteti hatását.

Sokan közületek tudhatjátok, hogy az Uránusz gyorsan visszatért a Bika jegyébe 2018 májusában. Ezután a kozmikus lázadó bolygó augusztusban visszahúzódott, és 2018 novemberében újra belépett a Kos jegyébe. A lázadó bolygó hírében álló Uránusz élénk, elektromos változó energiát hoz magával. A felfedezés, az innováció, a feltalálást és más progresszív elemeket szabályozza mind politikai, mind pedig előremutató értelemben.

A Bika másfelől az anyagiak, értékek, lehetőségek és érzéki élvezetek szimbóluma. Szóval mi történhet olyankor, ha ezeket az energiákat összevonjuk? Az Uránusz egyértelműen felrázza a Bikát, aki kényelem, rutin és biztonság után sóvárog.

Az Uránusz 84 év alatt kerüli meg a napot, azaz hét évet tölt minden jegyben. Önmagában ez az Uránusz hatalmának nyoma!

A hetes szám fontos a számmisztikában. A tarot kártyában a diadalszekérrel társítják, ami a visszatérő konfliktusok és pozitív irányba való előrehaladás jelképe.

Sokan összekapcsolnak asztrológiai eseményeket tragédiákkal. Vajon miért? Utoljára az Uránusz 1934 és 1941 között volt a Bika jegyében. A gazdasági világválság közepén és a második világháború küszöbén tartottunk. De arra már sokan nem emlékeznek, hogy jó dolgok is történtek ebben az időszakban. Roosevelt társadalombiztosítási törvénye ebben az időszakban lépett életbe, amely előírta, hogy gondoskodni kell a szegényekről, a gyermekekről és a fogyatékkal élőkről.

Mit jelent mindez számunkra?

Amikor utoljára az Uránusz a Bika jegyében járt, forradalmi időket éltek, ami megint megismétlődhet! Ahogyan azt említettem, a Bika az értékek, a praktikusság, biztonság, kényelem és az érzéki örömök jelképe. Valószínűleg forradalmi időszak következik a jövedelmet vagy a valutára vonatkozó általános dolgokat illetően.

Ez váratlan változást hozhat az örömkeresésünk módjában. A Bika uralkodik az értékeinken és lehetőségeinken, ezért ez az átmenet megrázhatja pénzügyi látásmódunkat és a materiális világhoz fűződő viszonyunkat. Ugyanakkor az Uránusz a női jegyben előmozdíthatja a nők jogaiért való küzdelmet.

A földdel való kapcsolatunk jelentősége is eltolódik. A Bika föld jegy, és kapcsolódik az emberi élet agrárritmusaihoz. Tehát az itt állomásozó Uránusz megkövetelheti, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk a környezetünknek.

Az átmenet hatalmas változásokat hozhat a gazdaságban, a szeretetben, a bőségben. Az Uránusz a Bika jegyében nem hozhat önmagában változást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek