Kuriózum8 tevékenység, ami megemeli az életedben a pozitív spirituális vibrációt!

8 tevékenység, ami megemeli az életedben a pozitív spirituális vibrációt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden ember saját energetikai háztartással rendelkezik, amelyet folyamatosan bocsát ki magából a gondolatok és érzelmek csatornáin keresztül. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb ember a pozitív, tiszta gondolatokat gyakorolja, mert így kellemes, szerethető környezetet teremthet maga körül.

8 tevékenység, ami megemeli az életedben a pozitív spirituális vibrációt!

Lássunk most 8 tevékenységet, amely ezen energiák felerősítését segítik elő.

1. Tégy valami jót valakivel

Légy kedves egy ismeretlennel, segíts egy idős emberen. Az is elég, ha valakire rámosolyogsz, a lényeg, hogy pozitív hangulat alakuljon ki. Ezzel máris javítasz a légkörön, így mindenki jól fogja érezni magát.

2. Írj le egy lapra 3 dolgot, amiért hálás vagy

Mikor azon dolgok felé irányítod a figyelmed, amelyekkel kapcsolatban hálát érzel, akkor a pozitív vibrációs szint megemelkedik, és ettől jól fogod érezni magad a bőrödben.

3. Tedd azt, ami örömet okoz neked

Ha tudatosan úgy döntesz, hogy valami olyasmit fogsz csinálni, ami örömmel, elégedettséggel tölt el, akkor ne habozz, merj boldognak lenni, mert ettől ragyogni fogsz.

4. Vegyél napfürdőt

A napfény önmagában beindítja a testedben-lelkedben lévő pozitív energiák termelését. Úgy érzed, hogy teljesen feltöltődsz életerővel, és a lelkedben elégedettnek, boldognak fogod érezni magad.

5. Töltsd időt a természetben

Sétálj egy jót az erdőszélen, a patak parton, és máris érezni fogod, hogy a szervezeted, a lelked ismét él, kapcsolatba kerül az Univerzummal. Ez pedig a világon az egyik legjobb érzés.

6. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akiket szeretsz, és akik sokat ölelkeznek

Ha átölelsz egy embert, akkor a szívedből-lelkedből pozitív energiák szabadulnak fel, és elárasztanak mindent, és mindenkit a környezetedből. Ez a pozitív erő pedig szabadabbá, boldogabbá tesz majd téged és életedet.

7. Hallgass a megérzéseidre

Tedd azt, ami szenvedélyt vált ki belőled, hiszen ezzel energiát nyersz, nem pedig veszítesz. Ez az energia pedig segít abban, hogy növeld a pozitív energiáid rezgésszámát, amitől az életed boldogabbá válik.

8. Táncolj a kedvenc zenédre

Tedd be a kedvenc zenédet, és engedd, hogy a dallamok, a ritmus átjárja a testedet, megérintse a lelkedet, így ettől már sokkal boldogabbnak fogod érezni magad. Táncolj legalább 15 percet, jót fog tenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek