Otthon8 szobanövény, ami pozitív energiával árasztja el az otthonod!

8 szobanövény, ami pozitív energiával árasztja el az otthonod!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A szobanövényeket azért szeretjük, mert segítségükkel sokkal barátságosabb lesz az otthonunk, de az sem elhanyagolandó tény, hogy pozitív energiával töltik fel az életterünket.

A testi és lelki egészségünk érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy megszabaduljunk a negatív, ártó energiáktól, és pozitív energiával töltsük fel otthonunkat.

Szerezd be ezt a 8 szobanövényt, így sokkal egészségesebb és boldogabb leszel!

1. Jázmin

Vonzza a pozitív energiát, és erősíti a kapcsolatokat. Kellemes illata nyugtató, és harmonizáló hatással van. Segítségével megszabadulhatunk a feszültségektől, és sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk. Déli fekvésű ablakpárkányon keressünk számára helyet, mert imádja a napfényt.

2. Bambusz

A jólét és a szerencse növényeként ismerik. Mivel fa elemet is hordoz magában, befolyásolja életünk energetikai alakulását, aktívvá és energikussá tesz. Nem igényel túl sok törődést, egy napsütötte fürdőszobában is nagyon jól érzi magát.

3. Orchidea

Pozitív hatással van a belső terek energetikai rendeződésére. Kellemes, és nagyon enyhe illata által képes elűzni a rosszkedvet, reménytelen hangulatot.

4. Aloe vera

A legtöbb háztartásban megtalálható, nagyon gyorsan szaporodik, pozitív hatással van a testi és lelki egészségünkre is. Vigyázat, ha nem kap elegendő fényt, nagyon hamar elpusztul!

5. Zsálya

Erős tisztító hatással rendelkezik, segít megszabadulni a negatív érzelmektől, mint pl. a harag, szomorúság, félelem. Gyógyászati célokra is használható, pozitív energiával tölt fel.

6. Krizantém

A becsületesség és a tisztaság jelképe, eltávolítja a méreganyagokat, és a felhalmozódott negatív energiákat. A hosszú életet, és a jólétet szimbolizálja, megtisztítja a levegőt.

7. Bazsalikom

Az ablakpárkányon tartott cserepes bazsalikom képes arra, hogy a helyiségben uralkodó negatív energiákat pozitívvá alakítsa. Felszívja a káros környezeti gázokat, és a nap folyamán nagy mennyiségű oxigént bocsát ki. Gombaellenes, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns hatással rendelkezik.

8. Rozmaring

Tisztítja a levegőt, miközben gondoskodik a testi és lelki egészségről. Magas illóolaj tartalmának köszönhetően csökkenti a szorongást, serkenti a memóriát, ajánlott álmatlanság, és krónikus fáradtság esetén is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek