Lélektár8 jele, hogy valakivel kozmikus kapcsolatban állsz!

8 jele, hogy valakivel kozmikus kapcsolatban állsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzumban szinte minden mindennel kapcsolatban áll, és minden történés és esemény között ok-okozati összefüggés áll fent. Az energiák is folyamatos egyensúlyban vannak, hiszen minden negatív rezgésnek meg van a maga pozitív párja.

Ugyanez a helyzet az emberekkel is. Minden személy okkal lép az életünkbe. A jó és a rossz emberek sorra váltják egymást a mindennapjaink során, hiszen minden egyes találkozás újabb és újabb életleckére tanít.

Szerencsére az Univerzum lelkiismeretesen gondoskodik rólunk, így mindannyiunk életébe előbb vagy utóbb kirendeli azt a személyt, akivel igazán egy hullámhosszra kerülhetünk. Ezeket a személyeket nevezhetjük ikerlángoknak, kozmikus partnereknek vagy akár igaz szerelemnek is, de a lényeg ugyan az marad: spirituális téren olyan összeköttetés van köztetek, amely semmilyen már emberi kapcsolathoz nem fogható.

Gondold csak végig az életedet. Vedd számba a számodra legfontosabb embereket és garantálom, hogy egyikükre igazak lesznek az alábbi állítások, tehát ez a személy a te kozmikus partnered.

Motivál téged

Ez a személy folyamatosan támogat és motivál arra, hogy minden egyes nappal egyre jobb és jobb emberré válj. Amikor szóba elegyedsz vele, segít tisztázni a fejedben kavargó gondolatokat és rávezet, hogy mely célokért érdemes küzdened. Ha egy kicsit is feladnád, elég felhívd ezt a személyt és rögtön feltölt energiával.

Inspirál a jelenléte

Mindazon felül, hogy motivál, az életvitele, életszemlélete óriási inspirációforrás számodra. Rá mindig számíthatsz, ha tanácsra van szükséged, így igazi partnereddé válhat az évek során.

Képes könnyedén megnyugtatni

A mostani világ olyan gyors és feszített tempót diktál, amely nagyon kimerítő lehet. Sokszor a nagy futásban el is feledkezünk, hogy miért is küzdünk nap mint nap, mert a monotonitás egyszerűen beszippant. Ennek ellenére ez a személy mindig emlékeztet arra, hogy nem a fizikai javak megszerzése az elsődleges szempont, hiszen igazán boldogak csak akkor lehetünk, ha képesek vagyunk élvezni az élet apró dolgait.

Átvezetnek a fájdalmakon

Az Univerzum nagyon sokféleképpen taníthat bennünket, így előfordulhat, hogy komoly és nehéz pillanatokat kell megtapasztaljunk ahhoz, hogy ebből majd építkezni tudjunk. De mennyivel jobb, ha ott van valaki számodra ezekben a nehéz pillanatokban.

Megtörik a rutinszerű élet monotonitását

Az élet egy csodálatos kaland ezért nem szabadna a rutinszerű dolgok ismétlődéséről szólnia. Ez a személy folyton valami újra sarkall és izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba hív. Ebben a szürke világban igazi kincs, ha egy ilyen társara lelünk, mert így sosem lesz egyhangú az életünk.

Segítenek megnyitni a szíved a világ felé

Nagyon sok ember robotként éli az életét, hiszen a társadalomnak őrültebbnél őrültebb elvárásai vannak velünk szemben, és ezért lassacskán elfelejtünk igazán nevetni, gyermekien örülni és feltételek nélkül bízni. Nem arra terveztek bennünket, hogy érzelmek nélkül bolyongjunk a karrierünk érdekében. A kozmikus társad végre felnyitja a szemed, hogy az érzelmek megélése az élet egyik legfontosabb tapasztalata.

Emlékeztetnek a céljainkra

És itt most nem a fizikai valóságban megfogalmazott célokra gondolunk, hanem a lelki és a spirituális téren megfogalmazott célokra – mert ezek az igazán fontosak, nem az elsőként említettek.

Igazi gyógyítók

Már csak a puszta jelenlétük akkora löketet biztosítanak számodra, hogy a legnehezebb szituációt is képes vagy végigcsinálni. Ezért bátran élj a segítségükkel, és ha szükségét érzed, hagyd, hogy végtelken szeretetükkel ismét reménnyel töltsenek fel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek