Lélektár8 gyakori hiba, ami megakadályozza, hogy nálad is működjön a Vonzás Törvénye

8 gyakori hiba, ami megakadályozza, hogy nálad is működjön a Vonzás Törvénye

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

8 gyakori hiba, amivel megakadályozod, hogy az Univerzum pozitív energiái a te életedben is érvényesüljenek!

Közeledik 2018 vége. Ilyenkor érdemes egy kis önelemzést, számadást tartanod, hogy rágyere arra, hogy melyek voltak a pozitívumok az elmúlt tizenkét hónapban, és melyek voltak azok a dolgok, amelyek keresztbe tettek neked. Mindez azért fontos, mert ezáltal tanulhatsz, fejlődhetsz, bölcsebbé válhatsz.

Most következzen 8 gyakori hiba, amely negatívan befolyásolja a Vonzás Törvényét, azaz az Univerzum pozitív hatása kevésbé tud érvényesülni.

1. Ha elveszíted a türelmedet azzal kapcsolatban, amit meg szeretnél valósítani

Ha türelmetlen vagy, akkor hajlamos leszel azokat a dolgokat is elhalasztani, amelyek fontosak számodra, amelyekről mindig is álmodtál. A türelmetlenség egy negatív energiarezgést okoz, ami megakadályozza a fejlődést, az előrelépést, az elfogadást. Ne engedd ezt, hagyd, hogy az Univerzum törvényei maguktól működjenek.

2. Ha nem hiszel magadban és az Univerzum erejében

Ha nem hiszel abban, hogy az Univerzum pozitív ereje a te életedre is jó hatással van, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvénye nem fog működni a te esetedben. Hinned kell benne, csak ekkor fog működni, csak ekkor érdemelheted ki azt, hogy az életedben pozitív változások álljanak be.

3. Ha nem élsz az adódó lehetőségekkel

Csak te és az Univerzum képes megváltoztatni az életedet, közösen valósulhat meg mindez. Az Univerzum felkínálja a lehetőségeket, amelyekkel neked élned kell, különben nem fog bekövetkezni semmilyen változás.

4. Ha nem vagy hálás a jó dolgokért az életedben

Ne ess pánikba, ne légy frusztrált, stresszes minden nap, mert így jelentősen megnehezíted az életedet. Inkább figyelj a jó dolgokra, örülj, nézz úgy a pohárra, hogy az félig tele van, nem pedig üres. A hálának gyógyító ereje van, és minél hálásabb leszel, az Univerzum annál bőkezűbb lesz.

5. Ha nem meditálsz minden nap

A meditáció során csak a jelenre összpontosítasz, a gondolataidat elzárod egy dobozba, és ráhangolódsz önmagadra. Ez azért jó, mert ezáltal letisztul minden, és kialakul a legszorosabb kapcsolat az Univerzum és közted, ami ezáltal hatásosabban el tudja juttatni a fontos üzeneteket, energiákat, amelyre neked szükséged van.

6. Ha szinte mindig a negatív dolgokat veszed észre

A változás nem könnyű, tehát ha eddig inkább pesszimista ember voltál, nem fogsz holnap optimistává válni. Ahhoz idő kell, és türelem. Viszont ha kitartóan dolgozol, és minden nap egy picit több jót veszel észre, az Univerzum pozitív ereje már sokkal jobban fog érvényesülni.

7. Ha nem fogalmazod meg tisztán a szándékodat, vágyadat

Mindig beszélj, fogalmazz tisztán és őszintén, ha a vágyaidról van szó. Az Univerzumhoz csak így jut el az üzeneted. Csak akkor beszélj az Univerzumhoz, ha már világosan megfogalmaztad a szándékodat.

8. Ha passzív életet élsz

Az Univerzum hiába teremti meg számodra a legideálisabb körülményeket, lehetőségeket, ha te nem vagy hajlandó cselekedni. Ahhoz, hogy nyerj a lottón, szelvényt is kell venned. A vágyakat először meg kell fogalmazni, majd utána tenni is kell azok megvalósulásáért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek