Patrick Duffy 2017-ben, 43 év házasság után vesztette el feleségét, de ekkor még nem számított arra, hogy egyszer újra rátalál a szerelem. Azonban, amikor találkozott egykori sorozatbeli társával, Linda Purl-al, az élete egy csapásra megváltozott.

71 éves éves korában talált rá a szerelem Patrick Duffy-ra: a Dallas Bobbyja boldogabb, mint valaha

Kapcsolatuk a világjárvány idején, egy csoportos beszélgetés alkalmával kezdődött. Hosszú hetekig beszélgettek, míg eljutottak az első csókig.

“Minden este két-három órát beszélgettünk a Zoom-on keresztül. Beszéltünk a múltunkról, a szerelmeinkről, közösen hallgattunk zenét. Egy csomó olyan dolgot csináltunk “együtt”, amit az emberek általában a kapcsolat első hónapjaiban szoktak, az ismerkedési szakaszban. Aztán eljutottam egy olyan pontra, amikor minden csak róla szólt. Állandóan arra gondoltam, hogyan tudnék mosolyt csalni az arcára. Aztán úgy döntöttünk, hogy belevágunk a kapcsolatba” – mondta Duffy.

Patrick Duffy és volt felesége, Carlyn Rosser 1974-2017 között voltak házasok. Carlyn halála után Duffy csak a családjára, a két gyermekükre koncentrált, saját bevallása szerint kissé elhanyagolta a magánéletét.

Ahogy telt az idő egyre inkább érezte, hogy szüksége lenne egy társra, és az élet úgy hozta, hogy a karantén ideje alatt egykori filmbeli partnerével, Linda Purl-al kerültek közelebb egymáshoz. A kapcsolatuk igazi próbatételét az jelentette, hogy Duffy Kaliforniában, Purl pedig Coloradóban él.

“Nagyon jól éreztük magunkat, miután többé nem foglalkoztunk semmilyen külső nyomással. Minden pillanatot nagyon vártunk, amit együtt tölthettünk, egy igazi ajándék számomra ez a kapcsolat. Egy csodálatos nő szeret engem, annyira szerencsés vagyok!” – mondta Duffy.

“Az élet tele van meglepetésekkel, jóval és rosszal egyaránt” – mondta Purl. “Soha nem gondoltuk, hogy egymásba szeretünk egyszer. Nem szabad feladni, mindig megkapjuk az életben a jó dolgokat” – mondta Linda.

Duffy-t nagyon fájdalmasan érintette a felesége elvesztése, annak ellenére, hogy a gyerekei ott voltak mellette.

“A halál annyira hirtelen jön, soha nem lehet rá felkészülni. Amikor elérsz egy bizonyos kort, rájössz, hogy az előtted álló út sokkal rövidebb, mint, ami mögötted van. Keményen dolgoztam, hogy a lehető legjobbat hozzam ki az életből, de természetesen én is sokszor hibáztam. Boldog vagyok, de soha nem fogom elfelejteni a feleségem emlékét” – mondta Patrick Duffy.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.